Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 16:48
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Terminátor a Sarah Connor hlásia návrat do akcie na nových fotkách z Dark Fate

Terminátor a Sarah Connor hlásia návrat do akcie na nových fotkách z Dark Fate
Zdroj: Paramount/IGN
FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Spoločnosť Paramount zverejnila šesticu nových obrázkov s hlavnými postavami. Žeby sa blížil trailer?

V poradí šiestemu filmu zo slávnej série o Terminátorovi sme sa naposledy venovali ešte v jednom z vydaní našej rubriky Raňajky s Filmkultom, keď bolo oficiálne potvrdené, že snímka skutočne ponesie názov Terminator: Dark Fate. Či sa jej ale podarí napraviť poriadne pošramotenú povesť série, to je zatiaľ vo hviezdach.

Istú nádej by nám však mohla dodávať skutočnosť, že Dark Fate nadviaže priamo na príbeh filmu Terminator 2: Judgment Day a bude ignorovať všetky ďalšie pokračovania. Producent James Cameron navyše prezradil, že Arnold Schwarzenneger stvárni celkom nový model T-800. A hoci o príbehu stále nevieme prakticky nič konkrétne, spoločnosť Paramount nás dnes potešila šiestimi novými fotkami priamo z filmu.

Hlavnou hrdinkou by mala byť postava menom Grace (Mackenzie Davis) a v snímke sa okrem Arnolda opäť objaví aj legendárna Linda Hamilton v úlohe Sarah Connor. Za réžiou stojí Tim Miller (Deadpool) a zahrá si aj Gabriel LunaNatalia ReyesDiego BonetaBrett Azar či Steven Cree. Premiéra filmu je u nás naplánovaná na 31. októbra (říjen) 2019 a pokiaľ sa o ňom chceš dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

Domov
Zdieľať
Diskusia