Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 14:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Disney potvrdilo, že bude pokračovať s filmovými sériami Votrelca, Planéty opíc a Kingsman

Disney potvrdilo, že bude pokračovať s filmovými sériami Votrelca, Planéty opíc a Kingsman
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zástupcovia štúdia sa na CinemaCone v Las Vegas vyjadrili ohľadom budúcnosti niektorých sérií 20th Century Fox.

Obchod medzi spoločnosťami Disney a Fox je už nejaký ten čas uzavretý a vedenie myšiaka nás odvtedy v malých množstvách zásobuje drobnými novinkami, ktoré by nám mali naznačiť najbližšiu budúcnosť. Pochopiteľne, filmových fanúšikov najviac zaujímajú projekty štúdia 20th Century Fox, a to najmä spojenie sveta X-Men s MCU.

Portfólio 20th Century Fox však nedisponovalo iba komiksovkami, ale aj takými obľúbenými sériami, ako napríklad Alien, Planet of the Apes či Kingsman. A presne k tým sa zástupcovia Disney vyjadrili na nedávnom CinemaCone v Las Vegas, kde bolo podľa prítomných novinárov potvrdené, že nás pod krídlami myšiaka čakajú ďalšie filmy s Votrelcom, agentúrou Kingsman či Planétou opíc.

V prípade Kingsman to až také prekvapenie nie je, keďže Matthew Vaughn momentálne natáča prequel. Inak je tomu už ale s opicami. Záver skvelej trilógie síce nechal pootvorené dvere pre prípadné ďalšie časti, no Caesarov príbeh bol ukončený veľmi dôstojne a ak by už pokračovanie neprišlo, bolo by to v úplnom poriadku. Čo sa Votrelca týka, tak posledné dva filmy Ridleyho Scotta sa nadšených reakcií rozhodne nedočkali.

Je teda pochopiteľné, že Disney skúsi túto sériu opäť nakopnúť. Či sa ale vráti Scott, to zatiaľ povedať nevieme. Ostáva nám len dúfať, že projekty budú aj naďalej R-kové. Koniec koncov, ako sa vyjadril výkonný riaditeľ Disney Bob Iger ešte začiatkom tohto roka, štúdio by chcelo v tradícii pokračovať. Navyše, na CinemaCone bol naznačený aj príchod Maze Runner filmov. Na bližšie detaily si ale musíme ešte počkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia