Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 15:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Debutový trailer pre Jokera v podaní Joaquina Phoenixa sľubuje tragický príbeh psychicky narušeného muža

Debutový trailer pre Jokera v podaní Joaquina Phoenixa sľubuje tragický príbeh psychicky narušeného muža
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY JOAQUIN PHOENIX
Uložiť Uložené

Čaká nás revolučný pohľad na postavu Jokera?

Warner nám včera sľúbil prvý teaser trailer pre očakávaného Jokera od režiséra Todda Phillipsa (The Hangover, War Dogs), ktorý sa spoločne so Scottom Silverom (The Fighter, 8 Mile) postaral aj o scenár. A skutočne sme sa ho aj dočkali. V redakcii sme z neho nadšení a sme presvedčení, že pôjde o výnimočný film a netradičný pohľad na Jokera ako takého.

Presne takýto prístup táto postava potrebovala a my sme radi, že dostáva tak veľa priestoru vo vlastnom filme. A vôbec tu netreba mať ani toho Batmana. Samotný Joaquin Phoniex sa do role doslova vžil a potvrdil to aj jeho herecký kolega Marc Maron, ktoré rola vo filme je zatiaľ zahalená rúškom tajomstva. Už od ohlásenia kastingu sme boli z Joaquina nadšený. Ide o výnimočného herca a sme presvedčení, že z jeho výkonu budeme slintať. 

Okej, všetci chcete vidieť trailer, tak šup-šup.

Je to intímna a odvážna snímka s veľmi špecifickým rozsahom,“ dodal Maron. Herec sa tiež priznal, že bol voči komiksovým a superhrdinským filmom skeptický, ale možnosť objaviť sa v spoločných scénach s Joaquinom Phoenixom a Robertom De Nirom si podľa svojich slov jednoducho nemohol nechať ujsť. De Niro si zahrá populárneho moderátora talk show, ktorý bude hrať určitú rolu v Arthurovom psychologickom páde a jeho následnej premene na Jokera.

Odporúčané
RECENZIA: Napoleon RECENZIA: Napoleon 24. novembra 2023, 10:30

A hoci Maronovu postavu zatiaľ nepoznáme, podľa spoločných scén s Phoenixom a De Nirom môžeme predpokladať, že bude mať niečo spoločné so spomínanou talk show. Marc Maron označil De Nira za veľmi milého a prácu s ním si naozaj pochvaľoval, no s Phoenixom to už bolo trochu zložitejšie. Joaquin totiž zvolil cestu tzv. method actingu a počas natáčania vystúpil zo svojej postavy iba zriedka.

Príliš som sa s ním nerozprával, keďže bol takmer vždy ponorený do úlohy Jokera. Preto som si povedal, že ho nebudem obťažovať. A je to v poriadku. Metódy ľudí predsa musíte rešpektovať,“ uviedol Maron. Okrem Marona, Phoenixa a De Nira si vo filme zahrá tiež Zazie BeetzBrett CullenFrances Conroy či Shea Whigham a jeho premiéra je u nás naplánovaná na 3. októbra (říjen) 2019. Pre ďalšie informácie klikaj sem.

  
Debutový trailer pre Jokera v podaní Joaquina Phoenixa sľubuje tragický príbeh psychicky narušeného muža
Domov
Zdieľať
Diskusia