Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 13:11
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Limitované Yeezy svietiace v tme dostali neónovo-zelenú farbu. Exkluzivita sa odrazila aj na cene

Limitované Yeezy svietiace v tme dostali neónovo-zelenú farbu. Exkluzivita sa odrazila aj na cene
Zdroj: Instagram/@yeezymafia
MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Doteraz najlimitovanejšieho releasu v histórii spolupráce adidas a Kanyeho Westa by sme sa mali dočkať už túto jar. Ye pridáva aj ich prvé oficiálne snímky.

Veľmi populárne tenisky Yeezy sa od svojho prvého vydania tešia stále väčšej popularite, ktorá pretrváva až dodnes. Pravdepodobne najväčší ošiaľ však spôsobila silueta s prívlastkom 350, ktorá získala spomedzi ostatných topánok v rámci spolupráce adidas a Kanyeho Westa úplne najviac obmien a množstvo farebných kombinácií.

Už túto jar sa však podľa všetkých informácii dočkáme ďalšej a doteraz najlimitovanejšej reflexnej 350-tkovej verzie s názvom adidas Yeezy Boost 350 V2 Glow in the Dark. Po ich minuloročnom ohlásení bola módna verejnosť pomerne skeptická, keďže takmer žiadne oficiálne snímky neprichádzali a dátum plánovaného releasu nebol nijako jasne stanovený.

Oficiálny instagramový účet Yeezy Mafia nám však po niekoľkých mesiacoch konečne ponúkol oficiálny pohľad na dlho očakávané reflexné Yeezy. Tie dizajnom nadväzujú na predošlé páry, no vyčleňujú sa kontroverznou neónovo-zelenou farbou a známou Primeknit technológiou vyvinutou nemeckými tromi prúžkami.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa YEEZY MAFIA (@yeezymafia),

Podľa všetkých dostupných informácii by sme sa mali okrem fluorescenčnej zelenej dočkať aj reflexnej oranžovej verzie. Tá však zatiaľ nedisponuje oficiálnymi snímkami. Tenisky s mimoriadnou podrážkou, ktorá bude svietiť v tme, sú doposiaľ najdrahšou siluetou z radu 350. 

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

Kanye kvôli ich nákladnejšej výrobe upustil od klasickej ceny 220 dolárov a stanovil ju na 250 dolárov, čo je v prepočte 223 €. Medzi nadšencami sa podľa nášho skromného tipu bude cena pohybovať v omnoho vyšších cifrách.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sneakers Pty (@sneakerspty),

Domov
Zdieľať
Diskusia