Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 9:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine začal posilovať, Elon Musk rapovať a PewDiePie prezradil, koľko zarába. Vo svete bolo opäť rušno

REFRESHER 6IX9INE ELON MUSK FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Ďalšie stredajšie Freshnews sú vonku. Tentokrát ťa novinkami z domova aj zo sveta prevedú Petra a Andrea.

Aj každú stredu sú neodmysliteľnou súčasťou nášho YouTube kanála nové Freshnews, kde sa vždy dozvieš všetko dôležité z domova aj zo sveta. Tentokrát ťa novinkami prevedie moderátorská dvojica Andrea a Petra, ktoré si už tradične posvietili nielen na hudbu, ale aj filmy, hry alebo módu. Zároveň mapujeme aj aktuálne dianie a opäť toho nebolo málo. 

Suverénne najviac zaskočila rapový svet smrť rapera menom Nipsey Hussle, s ktorým sa postupne lúčia aj najväčšie svetové ikony hudobného priemyslu ako Rihanna, Kendrick Lamar, Drake alebo The Weeknd. Žiaľ, musíme smutne konštatovať, že do zámorského rapu sa vracajú 90. roky, keďže bol Hussle chladnokrvne zastrelený za bieleho dňa pred svojím obchodom. Vraha už síce polícia zadržala, no kvalitného hudobníka nám už nikto nevráti. 

O rozruch sa postaral aj Rytmus s novými Rapíkmi starej matere a dočkali sme sa aj ďalších aktualít okolo Tekashiho. Účastník jedného z pojednávaní tvrdí, že 6ix9ine začal posilovať a má sa naozaj dobre. V závere pre teba ešte máme pripravenú krátku reportáž z našej návštevy Freshlabels, kde sme hľadali vhodný batoh na víkendové cestovanie lietadlom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia