Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 9:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande sa stále nerozhodla, či je bisexuálka, má rada mužov aj ženy

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

V najnovšej skladbe Ariana hovorí, že má rada mužov aj ženy a fanúšikovia ju okamžite zaplavili množstvom komentárov, ktoré ju dnes prinútili napísať vysvetlenie.

 

Ariana Grande je v súčasnej dobe najpopulárnejšou ženskou interpretkou na svete a aj keď k tomuto titulu viedla strastiplná cesta, výslnie si užíva ako nikdy predtým. Darí sa jej búrať rebríčky Billboardu, prepisovať rekordy The Beatles a popri tom všetkom ešte aj produkovať novú hudbu, ktorá z nej robí aj jednu z najaktívnejších interpretiek súčasnosti.

Aktuálne dokonca ešte prebieha Sweetener Tour k rovnomennému albumu, aj keď Ariana už odvtedy stihla vydať ďalší – thank u, next. Zároveň však teraz vydáva nový singel Monopoly, na ktorom sa objavuje spoločne s kamarátkou a speváčkou Victoriou Monét. 

Fanúšikov skladba zaujala obzvlášť kvôli riadku I like women and men, čo považovali ako priznanie k tomu, že je Ariana Grande bisexuálka. Okamžite jej sociálne siete a diskusiu na YouTube zaplavili konšpiráciami, kde je vlastne pravda, a tak sa k tomu rozhodla vyjadriť už aj ona sama osobne. 

Ak náhodou potrebuješ preklad, tak speváčka tvrdí, že zatiaľ sa ešte nerozhodla, a necíti sa na to, že by potrebovala vedieť, či naozaj je bisexuálka. Zároveň dodáva, že to je podľa nej úplne v poriadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia