Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 17:33
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Supreme avizuje doposiaľ svoju najluxusnejšiu spoluprácu s legendárnym módnym návrhárom Jeanom Paulom Gaultierom

MÓDA STREETWEAR SUPREME
Uložiť Uložené

Streetwearová značka spája sily s avantgardným módnym návrhárom, ktorý sa výrazne pričinil na podobe súčasnej módy.

Americká streetwearová značka Supreme si vo svojej najnovšej kolekcii ulietava ako ešte nikdy predtým. V tom dobrom slova zmysle. Šialené doplnky ako sada bicích nástrojov alebo šnorchel, box logo a kolekcia tenisiek Air Max 95 v spolupráci s Nike so Swarovskeho kryštálmi a najnovšie absolútna „bomba“ – kolekcia s legendárnym módnym návrhárom Jeanom Paulom Gaultierom

Odporúčané
Bicie, rybárska výbava alebo leukoplast. Supreme odhaľuje kolekciu plnú šialených doplnkov Bicie, rybárska výbava alebo leukoplast. Supreme odhaľuje kolekciu plnú šialených doplnkov 18. februára 2019, 14:29

Tú teasuje prostredníctvom Instagramu záberom na luxusný dvojradový kabát so štvorčekovým vzorom, kompletom s vulgárnym fotografickým vzorom, akými sa francúzska ikona najväčšmi preslávila, a opaskom s poriadne výraznou prackou. Kolekcia bude spolu s niekdajšou spoluprácou s Louis Vuitton doposiaľ tou najluxusnejšou, pod akú sa najslávnejšia streetwearová značka na svete podpísala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Supreme (@supremenewyork) on

Avantgardný Jean Paul Gaultier je francúzsky módny návrhár, ktorý svoju vlastnú rovnomennú značku vedie nepretržite už od roku 1976, čo z neho robí jedného z najvplyvnejších.

Vo svojej tvorbe je ovplyvnený punkom a výrazne provokatívny, často až vulgárny. Do povedomia sa dostáva najmä svojimi dychvyrážajúcimi haute couture návrhmi, ktoré svetové celebrity obľubujú už viac ako 40 rokov. V neposlednom rade treba tiež spomenúť, že celých sedem rokov viedol najluxusnejší módny dom na svete – Hermès.

Aby si pochopil o akých návrhoch je reč, prezri si jeho Instagram

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) on

Bližšie informácie ohľadom jeho spoločnej kolekcie so Supreme zatiaľ nie sú známe, podľa všetkého by sme sa kolekcie mali doškať už do niekoľkých týždnov (ak nie dní). Pripraviť si však budeš musieť poriadne veľa peňazí. Už z prvého záberu je totiž vidno, že sa pri svojich návrhoch nelimitoval bežnými cenovkami produktov od Supreme, ktoré sú už aj tak pomerne dosť vysoké.

Domov
Zdieľať
Diskusia