Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2019, 13:18
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Cyntoryn zvieratiek Stephena Kinga bude R-kovým krvavým hororom plným nemŕtvych zvierat i ľudí

Cyntoryn zvieratiek Stephena Kinga bude R-kovým krvavým hororom plným nemŕtvych zvierat i ľudí
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na tomto cintoríne by nechcel byť pochovaný nikto z nás.

Aby si sa dostal k pointe knižnej či filmovej verzie Pet Sematary (podotýkame, že ide o zámerne gramaticky nesprávnu formu slova cemetery, a preto slovenský distribútor nazval film Cyntoryn zvieratiek), nemusíš byť ani čitateľom predlohy.

Už v samotnom traileri totiž filmári dali jasne najavo, že príbeh snímky sa bude točiť okolo cintorína, kde ľudovo povedané „nikto nespí“. Pôda na takzvanom Cyntoryne zvieratiek má totiž zvláštnu moc. Ktokoľvek, kto je na danom mieste zakopaný, sa vráti do sveta živých. Už nikdy ale nebude taký, ako predtým. 

Podobne hrozivá príhoda čaká aj doktora Louisa Creeda (Jason Clarke) a jeho ženu Rachel (Amy Seimetz), ktorých dcéra podľahne zraneniam po zrážke autom. Po pochovaní na miestnom cintoríne sa z nej ale stane monštrum, ktoré spustí poriadne krvavé vyvražďovanie. Azda práve preto Pet Sematary obdržal MPAA hodnotenie R.

V tomto článku k tebe prichádzame s niekoľkými publikovanými ukážkami, ktoré zo samotného deju Pet Sematary odhaľujú čoraz viac. A to je v konečnom dôsledku úprimne škoda, pretože postupne budovaná atmosféra z predlohy Stephena Kinga týmto spôsobom mizne do zabudnutia.

A to ešte pred samotnou premiérou. Napriek tomu ale dávame novodobej adaptácii šancu a prípadná kritika bude vhodná až po premiére 11. apríla (duben) 2019. Akékoľvek ďalšie informácie o snímke nájdeš v tomto vlákne.

Finálny trailer

Krátka ukážka z filmu

Pre ďalšie 2 krátke zábery klikaj doprava

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

You've been warned. #PetSematary

Príspevok, ktorý zdieľa Pet Sematary (@petsematarymovie),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pet Sematary (@petsematarymovie),

Domov
Zdieľať
Diskusia