Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 21:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V sólovke Harley Quinn sa objaví aj Joker zo Suicide Squad. Uvidíme však Jareda Leta?

V sólovke Harley Quinn sa objaví aj Joker zo Suicide Squad. Uvidíme však Jareda Leta?
Zdroj: Margot Robbie Instagram/Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Najnovšie fotky z natáčania komiksovky Birds of Prey potvrdili návrat starého známeho.

Natáčanie komiksovky s Harley Quinn (Margot Robbie), ktorá ponesie názov Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), je už momentálne v plnom prúde, takže internetom pochopiteľne koluje množstvo fotografií. V jednom z našich posledných článkov si tak mohol nájsť napríklad aj sériu obrázkov so samotnou Harley, naznačujúcich, že ju čaká sťahovanie.

Mnoho fanúšikov sa pritom zhodlo, že by mohlo ísť o scény po rozchode s Jokerom (Jared Leto). A hoci stále nevieme, či si Leto svoju úlohu zopakuje aj v Birds of Prey, nové fotky naznačujú, že sa postava Jokera vo filme minimálne mihne. Ako totiž môžeš vidieť v príspevku nižšie, je to práve Joker, kto vyhadzuje Harley z ich spoločného príbytku. Okno však šikovne zakrýva hercovu tvár.

Jared Leto to však určite nie je, keďže ten momentálne nakrúca komiksovku Morbius. Letova účasť zatiaľ nebola potvrdená ani vyvrátená, no fanúšikom dodal istú nádej jeho nedávny príspevok (pod textom), v ktorom si na Jokera zaspomínal. Nám tak momentálne neostáva nič iné, než čakať na ďalšie informácie. Koniec koncov, rozchod s Harley môže byť pokojne tou jedinou scénou Jokera v Birds of Prey. Jaredova účasť by tak za istých okolností a vďaka šikovnému strihu vôbec nemusela byť potrebná. Nechajme sa však prekvapiť.

OTHER: Maybe Jared is appearing/voicing Joker in ‘Birds of Prey’ after all from r/DC_Cinematic

Birds of Prey režíruje Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother), o scenár sa postarala Christina Hodson (Bumblebee) a premiéra je momentálne naplánovaná na 7. februára (únor) 2020. Ak sa chceš dozvedieť viac o obsadení či samotnom príbehu, vstúp do tohto vlákna.

Anketa:
Chcel/a by si v Birds of Prey vidieť Jokera v podaní Jareda Leta?
Určite, v Suicide Squad sa mi páčil
Nie, stačilo mi raz
Určite, v Suicide Squad sa mi páčil
84 %
379 Hlasov
Nie, stačilo mi raz
16 %
73 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia