Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 18:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Joker s Joaquinom Phoenixom bude intímnou charakterovou štúdiou mentálne chorého človeka

Joker s Joaquinom Phoenixom bude intímnou charakterovou štúdiou mentálne chorého človeka
Zdroj: Todd Phillips Instagram/Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec Marc Maron sa v nedávnom rozhovore vyjadril ohľadom režisérovho prístupu a práce s osobnosťami, ako Joaquin Phoenix či Robert De Niro.

Aj keď bude v kinách jediným tohtoročným zástupcom DCEU odľahčený a zábavne ladený Shazam!, určite nemôžeme zabúdať ani na očakávaného Jokera, ktorý bude stáť mimo rozšírený filmový vesmír. Počas natáčania tejto komiksovky uniklo na internet množstvo lákavých obrázkov aj videí, no teraz sa na nej už pracuje vo fáze post-produkcie.

Kým sa teda dočkáme prvého oficiálneho traileru či aspoň teaseru, môžeme zabiť čas vyjadrením herca Marca Marona. Ten sa v rozhovore pre britský hudobný týždenník NME rozpovedal ohľadom prístupu režiséra Todda Phillipsa a prezradil, že film bude originom a zároveň charakterovou štúdiou mentálne chorého človeka, z ktorého sa stane Joker.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

On set. Five minute break. @nikotavernise

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Je to intímna a odvážna snímka s veľmi špecifickým rozsahom,“ dodal Maron. Herec sa tiež priznal, že bol voči komiksovým a superhrdinským filmom skeptický, ale možnosť objaviť sa v spoločných scénach s Joaquinom Phoenixom a Robertom De Nirom si podľa svojich slov jednoducho nemohol nechať ujsť. De Niro si zahrá populárneho moderátora talk show, ktorý bude hrať určitú rolu v Arthurovom psychologickom páde a jeho následnej premene na Jokera.

A hoci Maronovu postavu zatiaľ nepoznáme, podľa spoločných scén s Phoenixom a De Nirom môžeme predpokladať, že bude mať niečo spoločné so spomínanou talk show. Marc Maron označil De Nira za veľmi milého a prácu s ním si naozaj pochvaľoval, no s Phoenixom to už bolo trochu zložitejšie. Joaquin totiž zvolil cestu tzv. method actingu a počas natáčania vystúpil zo svojej postavy iba zriedka.

Príliš som sa s ním nerozprával, keďže bol takmer vždy ponorený do úlohy Jokera. Preto som si povedal, že ho nebudem obťažovať. A je to v poriadku. Metódy ľudí predsa musíte rešpektovať,“ uviedol Maron.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Editing #Joker

Príspevok, ktorý zdieľa Todd Phillips (@toddphillips1),

Za réžiou stojí už zmienený Todd Phillips (The Hangover, War Dogs), ktorý sa spoločne so Scottom Silverom (The Fighter, 8 Mile) postaral aj o scenár. Okrem Marona, Phoenixa a De Nira si vo filme zahrá tiež Zazie Beetz, Brett Cullen, Frances Conroy či Shea Whigham a jeho premiéra je u nás naplánovaná na 3. októbra (říjen) 2019. Pre ďalšie informácie klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia