Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 13:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj má problém. Žaluje ju bývalá stylistka, ktorej raperka nezaplatila dohodnutých 36-tisíc dolárov

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Americkú raperku čaká po návrate z Európy ďalšia nepríjemnosť a tentokrát bude vysvetľovať, prečo nebola ochotná zaplatiť dohodnuté peniaze svojej kaderníčke.

Americká raperka aktuálne finišuje svoje európske turné, ktoré v žiadnom prípade nedopadlo podľa predstáv, keďže ho sprevádzalo rekordne veľa rôznych problémov. Tie dokonca vyústili v zrušené vystúpenia, pričom to celé začalo na Slovensku, kde podľa všetkého odmietla odštartovať show kvôli technickým problémom.

Nakoniec sa však aj s prihliadnutím na ďalšie okolnosti a neuskutočnené zastávky dozvedáme, že v skutočnosti jej vadila nízka návštevnosť a jednoducho nie je ochotná rapovať pred 5-tisíc ľuďmi. Nicki Minaj sa po skončení turné s albumom Queen asi do Európy tak skoro nevráti, no teraz sa dozvedáme, že ani aj príchode naspäť domov ju čakajú nepríjemnosti, konkrétne právny boj s bývalou stylistkou. 

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Podľa portálu Blast si ešte v roku 2017 Nicki Minaj najala ženu menom Cristina Acevedo, aby sa starala o jej imidž a výzor počas amerického turné. Dohodli sa, že stylistka dostane za každý deň 1 500 dolárov, pričom séria koncertov trvala 24 dní. Dohromady jej teda mal tím raperky vyplatiť 36-tisíc dolárov.

Samotná Cristina tvrdi, že pracovala veľmi tvrdo a viac, ako bol dohodnutý čas, niekedy až 10 hodín denne. Keď bolo po všetkom a opýtala si svoje peniaze, dostala odpoveď, ktorá by nás za normálnych okolností asi prekvapila. 

Nicki Minaj podľa dostupných zdrojov Cristine napísala, že jej nikto dohodnutých 36-tisíc nezaplatí a touto cestou sa jej zbohatnúť určite nepodarí. Dozvedáme sa ešte, že okrem samotnej Nicki žaluje stylistka aj spoločnosti Pink Friday Productions a Pink Personality. 

Domov
Zdieľať
Diskusia