Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2019, 16:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Matthew McConaughey rapoval po fajčení Snoop Doggovej marihuany 13 hodín vkuse

Matthew McConaughey rapoval po fajčení Snoop Doggovej marihuany 13 hodín vkuse
FILMY A SERIÁLY SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Natáčanie The Beach Bum bolo pre obe osobnosti náramne zábavné.

Matthew McConaughey a Snoop Dogg si očividne rozumejú. Bolo to jasné z promovania The Beach Bum, ako i všetkých ostatných rozhovorov, ktoré spolu viedli nielen v médiách. Prenieslo sa to aj do samotného filmu, ktorého natáčanie bolo pre oboch viac než zábavné a zaujímavé. Ako sme ťa už dávnejšie informovali, Snoop vymenil v jednej zo scén, kde spolu ich postavy fajčili marihuanu, rekvizitu za pravé orechové. Matthew sa teda znedazdajky zhúlil a následne zažil krásnu noc. 

Nielenže sa Matthew poriadne zhúlil, celú noc rozprával cudzími jazykmi a po natáčaní sa so Snoopom išli zabávať. Okrem toho Snoop povedal, že Matthew rapoval celých 13 hodín. Neprezradil už však, či mu to šlo dobre alebo nie. Nižšie si môžeš pozrieť video, kedy snímku promovali u Jimmyho Kimmela. Je jasné, že títo dvaja v budúcnosti ešte niečo vyšpekulujú. 

Čo sa samotného filmu týka, ten nám ukáže bláznivú jazdu jedného sympatického flákača. Svojím štýlom možno trochu pripomenie kultový film Strach a hnus v Las Vegas od Terryho Gilliama. Podľa všetkého sa zdá, že by sme mohli dostať podobne šialený a absurdný príbeh.

Odporúčané
Fanúšikovia kritizujú Separov track so Snoop Doggom: rovnakú slohu použilo minimálne 50 ďalších raperov. Ako to je v skutočnosti? Fanúšikovia kritizujú Separov track so Snoop Doggom: rovnakú slohu použilo minimálne 50 ďalších raperov. Ako to je v skutočnosti? 4. apríla 2023, 9:30

O scenár a réžiu sa postaral Harmony Korine, ktorý stojí za komédiou Spring Breakers. Je zrejmé, že aj The Beach Bum bude na Spring Breakers v mnohom nadväzovať, čo vidno už z podobnej vizuálnej stránky. Vo vedľajších úlohách sa predstavili Isla Fisher, Zac Efron, Martin Lawrence, Stefania LaVie Owen a Jimmy Buffett. U nás sa do kín nedostal, no určite sa k nemu už nejako dá dostať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia