Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2019, 12:35
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Len 12-ročné dievča vyvraždilo rodinu, zakázali jej totiž chodiť s 23-ročným priateľom. Keď ich zatkli, požiadal ju o ruku

ZAUJÍMAVOSTI VRAŽDA VRAŽDY SPÁCHANÉ DEŤMI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Brutálna poprava vlastnej rodiny pre „lásku“.

Celá Youtube scéna posledné dni žije škandálom 22-ročného Ondra Vlčeka. Ten chodil len s 13-ročnou slečnou a svoj vzťah verejne prezentoval na sociálnych sieťach. Na nezvyčajnú lásku poukázal youtuber peeetaaaTV a odvtedy si Ondra vyslúžil obrovskú negatívnu pozornosť. Údajne ho dokonca zbili, čo okoloidúci nahrali aj na video. Jedno z jeho posledných vyjadrení na margo zvráteného vzťahu je, že si počká, dokým bude mať 15 rokov.

Z času na čas ti prinesieme príbeh o deťoch či maloletých, ktorí spáchali najhorší trestný čin – vraždu. Tentokrát sme si posvietili na len dvanásťročnú Jasmine z Kanady, ktorá vyvraždila celú svoju rodinu preto, že jej zakázala stýkať sa s jej 23-ročnou láskou Jeremym Allanom Steinkem. Článok patrí do série textov, ktoré nájdeš pod tagom Vraždy spáchané deťmi, určite sa tam zastav.

Odporúčané
Zanechala posmešný list s priznaním k vražde. Polícia ho nebrala vážne, 11-ročné dievča opäť zabíjalo Zanechala posmešný list s priznaním k vražde. Polícia ho nebrala vážne, 11-ročné dievča opäť zabíjalo 20. decembra 2018, 12:39


Desaťročný rozdiel

Pravdepodobne to poznáš aj zo svojho okolia. Mladá násťročná zaľúbená baba, ktorá sa zahladí do o jeden či dva roky staršieho chlapca. Skutočná láska, láska až za hrob, pravá láska. Na tom by nebolo nič zlé. Tradičný romantický detský vzťah, ktorý nie je ničím zvláštny.

Potom tu máme prípady, ktoré hraničia so zdravým rozumom a porušujú zákon. Konkrétne sa rozprávame o milostnom príbehu dvoch mladých ľudí, vzťah medzi len dvanásťročnou Jasmine a dvadsaťtriročným Jeremym.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @all.true.crimes,

Kontroverzný románik medzi Jasmine a Jeremym sa napokon skončil tragicky, 23. apríla 2006 našli v rodinnom dome Richardsonovcov tri nehybné telá – rodičia Marc, Debra a ich osemročný syn Jacob boli brutálne zavraždení. Jeden člen rodiny prežil, bola to takmer 12-ročná Jasmine, Jacobova sestra. Policajti ju nevedeli nájsť, a preto podozrenie z vraždenia, pochopiteľne, padlo aj ňu.

Čo však mohol byť jej motív? Čo bol dôvod, aby vyvraždila svoju rodinu? Láska. Jej rodičia chceli, aby sa rozišla so svojím o 10 rokov starším priateľom.

Odporúčané
Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol, napísala do denníka 15-ročná Alyssa Zabila som dievčatko, cítim sa úžasne. Teraz idem do kostola, lol, napísala do denníka 15-ročná Alyssa 2. marca 2019, 10:44

Rodičia nechceli, aby sa stretávali

Marc a Debra boli zdesení z priateľa Jasmine. Trpel depresiami, pokúsil sa zabiť. Vychovávala ho jeho matka, alkoholička. Často sa hádali, nevychádzali spolu. Aby toho nebolo málo, tak tvrdil, že je 300 rokov starý vlkolak a na krku nosil amulet v tvare fľaštičky naplnený krvou. Vraj sa mu páčila chuť krvi. Pil alkohol, drogoval a bol „temný“. Steinke bol jednoducho podivín.

To bolo dosť dôvodov na to, aby rodičia rázne zakročili. Jeremyho označili za labilného a zakázali svojej dcére stýkať sa s ním.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@gloomy.waste),

Domov
Zdieľať
Diskusia