Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2019, 11:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rus nechtiac zložil sľub starostu za zvukov legendárnej zvučky zo Star Wars. Smejú sa mu, že prešiel na temnú stranu sily

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO STAR WARS
Uložiť Uložené

V meste Belgorod zažili skladanie sľubu starostu vo filmovej atmosfére.

Ruské mesto Belgorod sa stalo vďačným objektom vtipov, keď na skladaní sľubu nového starostu nechalo v pozadí hrať ikonickú otváraciu zvučku zo Star Wars. Starosta Juri Galdun prichádza na pódium, kde následne skladá sľub, pričom v úvode kráča do tónov legendárneho soundtracku.

Na prvý pohľad by to mohlo vyzerať ako zámer, lenže britské BBC zistilo, že za soundtrackom sa v skutočnosti skrýva chyba pracovníčky mesta zodpovednej za kultúru. Mala pocit, že neustále používajú staré a otrepané zvučky, a tak siahla do internetových vôd a vybrala skladbu, ktorá znela slávnostne.

Nezistila, že ju zložil John Williams a pochádza zo svetoznámeho kasového trháku, a tak ju spokojne pustila na ceremónii, čo našťastie zachytila kamera. Video sa čoskoro objavilo na internete a ako by si mohol očakávať, ľudia sa na starostovi výborne zabávajú.

On sa tváril, akoby ho zvučka nezaskočila, takže ju možno naozaj nikdy predtým nepočul, ale kultúrna pracovníčka sa rozhodla kvôli chybe vzdať svojho zamestnania. Veľa problémov síce nespôsobila, ale jej starostu budú ľudia na sociálnych sieťach navždy prirovnávať k Darth Vaderovi, ktorý prešiel na temnú stranu sily.

Domov
Zdieľať
Diskusia