Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2019, 8:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rammstein opäť prekračuje hranicu, najnovší klip pochádza z koncentračného tábora

HUDBA RAMMSTEIN
Uložiť Uložené

Kontroverzná industrial metalová skupina pochádzajúca z Berlína sa pripomína novinkou Deutschland, ktorá pobúrila verejnosť.

Kontroverzní Rammstein sa naposledy naozaj aktívne venovali hudbe ešte pred dekádou, kedy v konečnom dôsledku uzrel svetlo sveta aj posledný album. Teraz sa vracajú vo veľkom štýle, no reakcie verejnosti sú právnom negatívne. Berlínska industrial metalová skupina sa totiž rozhodla pre novú skladbu Deutschland využiť marketing založený na asociácii s koncentračným táborom a holokaustom.

Odporúčané
Nie sú neonacisti, radi však provokujú. 20 zaujímavostí o Rammstein, ktoré si (možno) nevedel Nie sú neonacisti, radi však provokujú. 20 zaujímavostí o Rammstein, ktoré si (možno) nevedel 16. januára 2019, 11:30

Celkový dojem teda na prvý pohľad nepôsobil pozitívne, ukázalo však, že ukážka je schválne kontroverzná a finálny deväťminútový výsledok je o niečom inom. Pokojne sa však s nami podeľ v komentároch, aké v tebe táto záležitosť vyvolala. My budeme zvedaví, či táto snaha zaujať bude mať dohru aj na vyšších miestach, keďže zneužívanie nešťastných udalostí je podľa predsedu Ústrednej rady Židov v Nemecku Josef Schuster nemorálne. Informovala o tom TA3.

Podľa všetkého aj napriek tomu sa Česi pokúsia v lete ovládnuť vypredanú pražskú Eden Arénu, kde nemecká kapela zavíta hneď dva dni po sebe. 

Späť
Zdieľať
Diskusia