Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2019, 12:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber: Stále milujem Selenu, v mojom srdci bude mať navždy miesto, ale som bláznivo zamilovaný do Hailey

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Spevák neprestáva prekvapovať svojimi úprimnými vyznaniami na sociálnej sieti.

Spevák Justin Bieber v posledných dňoch prekvapil svojich fanúšikov úprimnosťou na Instagrame. Najskôr uznal, že kvôli depresii nemá z hudby takú radosť ako kedysi, a tak si na nový album budeme musieť počkať. Chcel by sa najskôr dostať do psychickej pohody, pretože už na koncertnom turné Purpose v roku 2016 nebol šťastný.

Keď sa pred pár mesiacmi zosobášil so svojou priateľkou Hailey Baldwin, množstvo fanúšikov odmietalo vzťah prijať. Vraj sa chce takýmto spôsobom iba pomstiť Selen Gomez, s ktorou sa síce rozišli pred dlhými rokmi, ale podľa fanúšikov ju aj tak stále miluje. Justin preto neváhal a pod jeden z takýchto provokatívnych komentárov napísal vlastnú odpoveď.

Odporúčané
Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy Justin Bieber sa nebude venovať hudbe. Chce byť dobrým otcom, album vydá, keď vyrieši svoje psychické problémy 27. marca 2019, 9:46

Nahnevalo ho, že mu ľudia posielajú otrasné komentáre útočiace najmä na Hailey. Jeho manželke sa dokonca ľudia vyhrážajú v komentároch, vysmievajú sa jej, že Justin sa aj tak nakoniec vráti k Selene, a tak nastal čas vyjasniť situáciu.

Bieber najskôr odsúdil fakt, že si niekto založí profil len na to, aby mohol nadávať cudziemu človeku. Každý logicky zmýšľajúci človek podľa neho dokáže pochopiť, že keď svoj život v manželstve zasvätil Hailey, nemá potrebu sa vracať ani pomstiť Selene.

„Selenu som miloval a stále ju milujem, navždy bude mať miesto v mojom srdci, ale som bláznivo zamilovaný do mojej manželky a práve ona je tou najlepšou vecou, ktorá sa mi kedy v živote stala, bodka.“

Justin doplnil, že o takýchto príspevok napovedá veľa už len to, že vedia niekoľko hodín zo svojho dňa venovať písaniu nenávistných komentárov na internete. Vraj už na podobné odkazy nikdy neodpíše a fanúšikom odkázal, nech si zo správy urobia screenshot a všade ho šíria. Na nenávisť nemá zbytočnú energiu, zakončil.

Justin Bieber: Stále milujem Selenu, ale do
Justin Bieber: Stále milujem Selenu, ale do Zdroj: Justin Bieber/Instagram
Domov
Zdieľať
Diskusia