Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
27. marca 2019, 15:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Otestovali sme novú ponuku McDonald's. Budú ti chutiť syrové hranolky s hromadou slaniny?

Otestovali sme novú ponuku McDonald's. Budú ti chutiť syrové hranolky s hromadou slaniny?
Zdroj: Matúš M./REFRESHER
GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V mekáči sme testovali novú ponuku. Ako dopadli dva Maestro burgre a nové hranolky?

McDonald's pravidelne obmieňa svoje sezónne menu a každá zmena znamená, že sa množstvu Slovákov na niekoľko týždňov poriadne zmení jedálniček.

S najnovšou zmenou sa do ponuky dostala dvojica nových burgrov, Maestro FreshMaestro Chicken. Tie si môžeš teraz spríjemniť aj novými hranolkami Cheese Fries, ktoré vážne konkurujú doterajším ikonickým hranokám, tak si to poďme všetko po poriadku rozobrať a zhodnotiť.

Testovali sme aj predchádzajúce sezónne menu

Odporúčané
Otestovali sme 2 nové Big Macy z McDonald's. Čo prináša lákavá slaninová a zväčšená ponuka? Otestovali sme 2 nové Big Macy z McDonald's. Čo prináša lákavá slaninová a zväčšená ponuka? 30. januára 2019, 13:49

mekac testy
mekac testy Zdroj: Matúš M./REFRESHER

Burgre sa v mekáči menia stále, no nový druh hranoliek je veľká vec. Preto by si mal rovno vedieť, že sa nedajú kúpiť k menu miesto normálnych – predávajú sa len samostatne

 

Dva nové Maestro burgre však k menu idú, rovnako ako každý prémiový burger v McDonald's. Cenovo sú na tom oba rovnako, a tak je len na tebe, či preferuješ kuracie alebo hovädzie mäso.

  Maestro Fresh Maestro Chicken
Veľké McMenu 6,40 € 6,40 €
Malé Mc Menu 6,00 € 6,00 €
samostatne 4,70 € 4,70 €
     
  Cheese Fries – 2,10 € Cheese Fries so slaninou – 2,40 €
 

mekac testy
mekac testy Zdroj: Matúš M./REFRESHER

Chutné hranolky s obrovským problémom

Cheese Fries sú skutočne dobré. Poliate sú jemnou syrovou omáčkou a ak si dáš aj slaninku, dostaneš ju nadrobenú na malé kúsky, ktoré sa jedia veľmi pohodlne. To sa však nedá povedať o hranolkách. Tie chutia skutočne dobre, no nepodávajú sa v tradičnej škatuľke, no vo vaničke, aby sa všetky pomestili a omáčka so slaninou boli rovnomerne rozmiestnené.

Aktualizácia: Podľa niektorých čitateľov už sú vidličky dostupné. Kontaktovali sme McDonald's pre vyjadrenie.

To ale znamená, že keď tieto hranolky budeš jesť, skončíš extrémne špinavý od omáčky a slaniny, čo sa pri predchádzajúcich hranolkách nedialo. Vyriešila by to vidlička, no tá k dispozícii nie je a hranolky sa tým pádom konzumujú skutočne nepohodlne.

Domov
Zdieľať
Diskusia