Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2019, 17:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladík napustil kávu a vodu svojich kolegov LSD. Sršala z nich negatívna energia, povedal policajtom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Svojich kolegov vraj chcel len rozveseliť.

Mladík z amerického štátu Missouri sa už nezvládal pozerať na smutné tváre svojich kolegov. Nemenovaný 19-ročný mladík pracoval v spoločnosti Enterprise Rent-A-Car, kde zákazníkom prenajímal automobily. Keď však nedávno prišiel do práce a pozeral sa na kolegov, napadlo mu, že im nápoje napustí LSD, aby sa trochu uvoľnili a mali lepšiu náladu, píše The Independent.


Do vody aj kávy troch zamestnancov požičovne áut drogu naozaj vhodil, po čom kolegovia zažili znepokojujúci stav, pretože netušili, že práve užili drogy. Zvýšil sa im srdcový tep, začali sa triasť a pociťovali nevoľnosť, a tak skončili v nemocnici, kde lekári zistili, že nešlo o žiadny zdravotný problém, ale vplyv drogy. O bizarnom prípade porozprával tamojšej televízii KMOV seržant Tony Dennis. 

Zamestnanec sa policajtom priznal, že LSD do nápojov vhodil, ale argumentoval so slovami, že z kolegov sršala negatívna energia, ktorá sa mu nepáčil. Kolegom sa po užití drogy nič nestalo a z nemocnice boli onedlho prepustení, lenže mladíkovi teraz hrozia obvinenia z napadnutia a prechovávania návykovej látky, za čo by mohol na niekoľko rokov skončiť vo väzení.

Domov
Zdieľať
Diskusia