Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s CCC.
25. marca 2019, 18:31
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Tri rozmlátené klávesnice či prezliekanie na ulici. Tvoriť reklamu v Refresheri je niekedy poriadny adrenalín

REFRESHER KAMPAŇ VIDEO
Uložiť Uložené

Krok po kroku ti ukážeme, čo všetko stojí za tvorbou jednej veľkej kampane.

Súčasťou nášho webu je aj obsah, ktorý tvoríme v spolupráci so značkami. Pokiaľ ťa niekedy zaujímalo, ako vzniká v Refresheri reklamná kampaň, sleduj nové video na našom YouTube.

Vo vlogu podrobne rozoberáme celý proces tvorby kampane, konkrétne so značkou CCC, a krok po kroku ti vysvetlíme, čo všetko stojí za výsledným obsahom, v tomto prípade článkom a video anketou. 

Od úvodnej porady medzi obchodným oddelením a marketingom ťa vlog prenesie na fotenie s našou Welin, ktorej zábery sa použili do finálneho článku pre CCC. Vo vlogu uvidíš aj to, ako sa takýto článok nahadzuje na web a čo všetko stojí za tvorbou zaujímavého nadpisu.

Nevynecháme ani to, kto sa podieľa na produkcii a postprodukcii videoankety a ani čo zažíva kameraman Miki pri strihaní jedného videa. Tvorba kampane je u nás v Refresheri rozhodne zábava, a výsledok je vždy najlepší vtedy, ak nám klient nechá voľnú ruku.

Domov
Zdieľať
Diskusia