Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2019, 15:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Trnava zažije festival priamo v strede mesta. Lovely Experience prinesie elektronickú hudbu i úchvatné svetelné umenie

Trnava zažije festival priamo v strede mesta. Lovely Experience prinesie elektronickú hudbu i úchvatné svetelné umenie
Zdroj: Lovely Experience
ZAUJÍMAVOSTI TRNAVA
Uložiť Uložené

Už teraz sa veľmi tešíme na sobotu 25. mája!

V samom centre Trnavy môžeš vždy pred letom zažiť nezabudnuteľný festival Lovely Experience, ktorý elektronickú hudbu či audiovizuálnu show prináša priamo na hlavné trnavské námestie.

Hromady technológií a jedinečné vystúpenia sú často na hrane ľudských síl. A keď sú navyše doplnené laserovou show, veľkolepým osvetlením, skvelým zvukom a všetko je vyvrcholené videomappingom na Mestskej veži v kombinácii so silent disco párty, musí ti byť jasné, že Lovely Experience 25. mája je jednoducho nezabudnuteľný zážitok.

Lovely Experience
Lovely Experience Zdroj: Lovely Experience

Festival však nie je len o hudbe – celý priestor je okrem energickej hudby, fantastickej atmosféry či akrobacie plný fascinujúcich svetelných inštalácií, ktorý vyvrcholí hlavným klincom programu, audiovizuálnou show. O jedinečnosti ťa presvedčí už len fakt, že lasery budú schopné dosvietiť až 100 kilometrov ďaleko. Čiže z Trnavy až do Viedne.

Tento rok sľubujú organizátori ešte mrazivejší program než minule: „Pôjde vôbec o najväčšiu audiovizuálnu šou, ktorá kedy na Slovensku bola,“  prezrádza riaditeľ festivalu Lovely Experience Matúš Izakovič. „Tento zážitok bude potešením pre všetky ľudské zmysly a že niečo skutočne dych vyrážajúce sa bude odohrávať priamo nad hlavami ľudí,“ 

Dohromady uvidíš takmer 50 audiovizuálnych inštalácií a umeleckých vystúpení. Minulý rok ovládli festival obrovské slovenské mená ako DJ EKG či priekopníčka slovenského drum & bassu Changing Faces, ktorí hrali priamo z balkónu historickej budovy divadla – a tento rok to bude ešte veľkolepejšie.

Odporúčané
FOTO: Manželia v Trnave vybudovali apartmány v renesančnej 400-ročnej budove. Na stenách našli skrytý „poklad“ FOTO: Manželia v Trnave vybudovali apartmány v renesančnej 400-ročnej budove. Na stenách našli skrytý „poklad“ 2. februára 2024, 16:30

A čo je ešte lepšie, vstup na párty na námestí je úplne zadarmo a vstupenky budeš potrebovať len na jedinečné vystúpenie v trnavskom divadle, na interiérové inštalácie a silent disco párty, ktorá je už teraz predzvesťou silného ravu až do rána.

Domov
Zdieľať
Diskusia