Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2019, 18:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momov prvý vlog na YouTube, zdrží sa 6ix9ine vo väzbe viac než rok? Aj toto priniesol uplynulý týždeň

REFRESHER 6IX9INE FRESHNEWS MOMO REFRESHER+
Uložiť Uložené

Najnovšie Freshnews v podaní dvojice Becca a Deniska prináša ďalšie novinky zo sveta hudby, módy, filmov a technológií.

Ako každú nedeľu, aj dnes sme si pre teba pripravili zostrih toho najzaujímavejšieho, čo sa za posledných pár dní stalo. Ak si ešte náhodou nevidel, tak v stredajšom vydaní nájdeš aj záležitosti, ktoré sa týkajú zvyšku uplynulého týždňa. Tentokrát sa pred kamerou objavuje ženská dvojica v zložení Becca a Deniska, takže sa určite máš na čo tešiť. 

Odporúčané
Najlepšie z Refresheru za uplynulý týždeň: Mäsová diéta, arogantný Tary a pôvod slov kok*t, hov*o, jeb*ť alebo pi*a Najlepšie z Refresheru za uplynulý týždeň: Mäsová diéta, arogantný Tary a pôvod slov kok*t, hov*o, jeb*ť alebo pi*a 24. marca 2019, 17:38

Síce by sme to nechceli zakríknuť, no aj tentokrát sme sa zaobišli bez zbytočný konfliktov a prekvapil nás len Momo, ktorý nenápadne rozbieha kariéru tvorcu na YouTube, aj keď sám hneď v svojom prvom vlogu prízvukuje, že určite nechce byť youtuberom. Jeho cieľom je mapovať to, čo robí a ukazovať fanúšikom zábery z bežných dní aj mimo instagramových príbehov.

Čo sa týka 6ix9ine, ten ešte stále čaká na svoj rozsudok. Právnik ani portál TMZ už dlhšie neprišli so žiadnymi aktualitami, keďže pravdepodobne stále prebieha prešetrovanie skutočností, ktoré Tekashi prezradil v rámci dohody s federálnou políciou. Žije to však v jeho okolí, pričom okrem matky jeho dcéry sa pozitívne aj negatívne vyjadrujú ďalší raperi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia