Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2019, 14:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V Avengers: Endgame by sme sa mohli dočkať ďalšieho súboja medzi Hulkom a Thanosom

V Avengers: Endgame by sme sa mohli dočkať ďalšieho súboja medzi Hulkom a Thanosom
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Odvetu by s radosťou privítali asi mnohí, no nie?

Ak sa už ani ty nevieš dočkať komiksovky Avengers: Endgame (čo pravdepodobne nevieš) a pozorne sleduješ všetky dostupné zábery, tak ti dozaista neunikla skutočnosť, že tvorcovia toho naozaj neprezrádzajú veľa. Práve naopak. Ich hlavným cieľom je totiž nepokaziť nám prekvapenia, ktorých v približne trojhodinovom filme určite nebude málo. Za to palec hore.

A hoci režiséri Joe a Anthony Russovci vedia ovplyvniť tvorbu ukážok, s predajom hračiek už príliš nezmôžu. Aj preto nám teraz predaj nových Funko Pop! figúrok naznačil, že by sme sa v Avengers: Endgame mohli dočkať odvety medzi Hulkom a Thanosom. V prvom kole v Infinity War zvíťazil záporák, no v tom druhom už to môže byť naopak.

Rozhodne si to aspoň mnohí prajú. Ako si môžeš všimnúť v príspevku vyššie, Hulk je opäť vo svojej zelenej podobe a zdobí ho aj krásna nová uniforma, ktorú sme si mohli vychutnať už v oficiálnom traileri. Aby sme sa ale netočili iba okolo hračiek, zameriame sa aj na postavu Wonga. Tá sa od svojho debutu v sólovke Doctora Strangea stala vo fanúšikovskom tábore pomerne obľúbenou.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Po udalostiach v Infinity War však môže byť ešte dôležitejšou. Strange je preč a Wong je tak jedným z mála hrdinov, ktorí sú schopní ochrániť The Sanctum v New Yorku so všetkými jeho pokladmi. Mohol by ale v Avengers: Endgame dostať aj titul Sorcerer Supreme? Podľa jeho hereckého predstaviteľa Benedicta Wonga to nie je vylúčené. Jeho odpoveď na Reddite hovorí za všetko.

Benedict wong today in reddit AMA , pretty much super confirmed ? i believe that his name is in the bottom in endgame poster. from r/marvelstudios
Domov
Zdieľať
Diskusia