Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2019, 17:40
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Nemeckom pôjde techno vlak. 7-hodinová párty v 11 vozňoch bude nezabudnuteľná

HUDBA
Uložiť Uložené

Live DJs či 11 vozňov sa postarajú, aby návštevníci nemeckého techno vlaku na túto udalosť nikdy nezabudli.

Nemecko je jedno z najväčších impérií elektronickej hudby na svete a techno nie je žiadnou výnimkou. Nemci však do techna nielenže prilievajú novú a živú krv, no tiež vymýšľajú nesmierne kreatívne miesta, kde túto hudbu púšťať.

Najnovším výmyslom nemeckej techno subkultúry je takzvaný techno vlak, Techno Train Nürnberg, ktorý predstavuje sedemhodinovú jazdu malebnými kútmi Bavorska. Tie si však zrejme nebudeš môcť naplno vychutnať, pretože budeš zaneprázdnený extrémnym techno ravom v pohybujúcom sa vlaku.

Jedenásť vozňov bude žiť techno atmosférou, pričom budú rozdelené na rôzne časti – párty s live DJs, fajčiarske, nefajčiarske či oddychové, pretože predsa len, sedem hodín je naozaj dostatok.

Sedemhodinová párty začína počas sobotného poobedia a končí pred polnocou, no ak by niekomu nestačilo, pripravené sú aj afterky.

Ohľadne realizácie podobných udalostí na Slovensku sme kontaktovali ZSSK, odpoveď nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia