Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 13:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Will Smith a Martin Lawrence si pri natáčaní Bad Boys 3 užívajú bláznivú naháňačku na motorke s guľometom

Will Smith a Martin Lawrence si pri natáčaní Bad Boys 3 užívajú bláznivú naháňačku na motorke s guľometom
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Nezastaviteľná dvojka je späť.

Pokiaľ patríš medzi pravidelných čitateľov Filmkultu, iste si postrehol niekoľkokrát zdielanú informáciu o tom, že 3. časť Bad Boys je už oficiálne skutočnosťou. Hlavné postavy samozrejme stvárni stará známa dvojica Will Smith a Martin Lawrence, bez ktorých si pokračovanie nevieme ani predstaviť.

Obaja herci sa v súčasnej dobe radia medzi päťdesiatnikov, a tak bolo skutočne na čase, aby sa pustili do novej časti skôr, než vyjdu z formy. Nie každý sa totiž dokáže udržiavať aj vo vyššom veku, ako napríklad Arnold Schwarzenegger či Sylvester Stallone. Najnovšie fotografie z natáčania dokazujú, že chémia medzi Smithom a Lawrencom je stále citeľná a o šialenú akciu bude postarané.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @_stoune_2.0,

Smith a Lawrence jazdiaci na motorke s guľometom pôsobia skutočne sviežo a odviazane, takže dúfame, že sa krátkeho úseku z tohto záberu dočkáme ihneď v prvom traileri. Okrem akčnej dvojky sa do deja 3. epizódy vrhne elitný tím AMMO.

Odporúčané
Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom 3. februára 2020, 16:59

Ten bude pozostávať z hercov a herečiek, ako Vanessa Hudgens, Charles Melton, Paola Nunez (bývala Mikeova priateľka) či Alexander Ludwig (seriál Vikingovia – postava Bjorna). Film v súčasnej dobe režíruje Adil El Arbi a Bilall Fallah a premiéra je predbežne odhadovaná na rok 2020. Viac informácií o filme nájdeš v tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia