Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 11:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na pleci sedí diabol, vraví, len to sprav. Pil C skúša autotune spev na duete s Annet X

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Slovenský raper pridáva do repertoára ďalší prvok, ktorý si jeho fanúšikovia okamžite obľúbia.

Annet X síce vydala len pár trackov, už teraz ju však môžeme označiť za jednu z najlepších R&B speváčok, aké kedy naši susedia mali. Originál skladby MON AMI uzrel svetlo svetla v originálnej verzii len pred pár týždňami a okrem fanúšikov mu pozornosť venovali aj viacero domácich raperov, ktorí pred tým Annet pravdepodobne nepoznali. 

Teraz sme sa dočkali verzie, na ktorej prispel slohou člen Comebackgangu Pil C. Ten chystá v aktuálnom roku vydanie tretieho sóla a na základe predošlej ukážky a dnešného remixu sa pravdepodobne naozaj máme na čo tešiť. Po ročnej pauze pridáva do svojej tvorby nové prvky vrátane spevavých tónov, čo berieme všetkými desiatimi. 

Táto verzia už, žiaľ, nenesie vizuálnu stopu. Otázkou minimálne pre nás ostáva, či sa Pil C ako známy „headhunter“ nebude uchádzať o členstvo mladej speváčky v CBG. S prihliadnutím na všetky okolnosti sa nám to dnes zdá ako ideálny nápad, no pre istotu sme oslovili aj samotného rapera, ktorý nám pri tejto príležitosti prezradil uspokojujúcu odpoveď: „Riešili sme to, debatu sme ešte odložili na neskôr“. Síce nechceme robiť unáhlené zábery, s veľkou pravdepodobnosťou sa však ešte máme na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia