Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 11:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladý, slobodný a bezdetný Čech vyhral v lotérii takmer 5 miliónov eur

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO
Uložiť Uložené

Zatiaľ rozmýšľa nad tým, kam peniaze investuje.

Keď sa darí, tak sa darí. V susednom Česku momentálne jeden mladý muž oslavuje výhru v lotérii, ktorá mu nepochybne zmení život. Spoločnosť Sazka zverejnila tlačovú správu, podľa ktorej si do jej sídla prišiel vyzdvihnúť výhru muž vo veku okolo 30 rokov. Jej výška? 123 322 830 českých korún.

Ak výhru prepočítame z českých korún na eurá, dostaneme sa k čiastke viac ako 4,8 milióna. Sazka o prebratí výhry informovala z dôvodu, že mladý výherca v centrále vyplnil aj krátky dotazník, vďaka ktorému môže spoločnosť pracovať so štatistikami o tom, či sú výhercovia slobodní či zadaní, ako dlho sa už tipovaniu venujú a čo plánujú s peniazmi urobiť.

Mladý, slobodný a bezdetný Čech vyhral v lotérii takmer 5 miliónov eur.
Mladý, slobodný a bezdetný Čech vyhral v lotérii takmer 5 miliónov eur. Zdroj: DzoniBABA/Youtube

Okrem toho, že nový český milionár je slobodný, nemá ani žiadne deti. Krátko po tridsiatke má preto široké spektrum potenciálnych príležitostí, kde by sa mu peniaze mohli hodiť. Sám skonštatoval, že si najskôr plánuje kúpiť nové auto a zatiaľ nevie, ako naloží s ostatnými financiami.

Odporúčané
Nechutný útok z publika aj bitka Petra Kuťku. Čo nám prezradili Lady Dee a Inked Dory? (Report z turnaja Clash of the Stars 7) Nechutný útok z publika aj bitka Petra Kuťku. Čo nám prezradili Lady Dee a Inked Dory? (Report z turnaja Clash of the Stars 7) 28. januára 2024, 16:30

Za výherný tiket pritom zaplatil len 270 korún, čiže čosi viac ako 10 €, len jediný deň pre žrebovaním. Ako informovala Sazka na svojom webe, mladý muž sa zapísal do histórie ako výherca 6. najvyššej čiastky v rámci celej spoločnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia