Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2019, 15:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Udávať nemusel, raperi naňho útočia, program na ochranu svedkov sa môže stať realitou

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Za posledný mesiac sa síce prípad pre Tekashiho nikam neposunul, no verejnosť sa dozvedela zopár zaujímavostí a ticho neostali ani jeho kolegovia.

Tekashiho cestu z albumu Vlna od Haha Crew až na vrchol svetového hudobného priemyslu sme už zmapovali v tomto článku. Aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá, dúhovému Danielovi sa podarilo to, čo ešte nikomu inému v histórii rapu a do roka sa stal z lokálneho interpreta známeho len v Česku a na Slovensku hviezdou, ktorá sedela v štúdiu s Kanye Westom.

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28

Množstvo vlastných hitov aj prestížne spolupráce nasvedčovali, že má našliapnuté na ďalšie rekordy, všetko však zastavila federálna polícia. Od novembra uzrelo svetlo sveta množstvo protichodných informácií no záverom je, že aj napriek pôvodnému zapieraniu sa 6ix9ine ku kompletne všetkému priznal a dnes plnohodnotne spolupracuje s políciou, aby sa vyhol 47-ročnému trestu za mrežami. 

Naposledy sme o mladom raperovi písali v súvislosti s matkou jeho dcéry pred približne troma týždňami, odvtedy sa toho stihlo už tradične dosť udiať, aj keď z väzby veľa konkrétnych informácií neprichádza. 

Matka jeho dcéry prezradila všetko, zistiť pravdu bude náročné

Tekashi je otcom jedného dieťaťa, so svojou najbližšou rodinou nemal nikdy ideálny vzťah, aj keď s ňou zdieľal rovnaké bývanie. Podrobnosti zo súkromného života dúhového interpreta sa dozvedáme vďaka rozhovoru s matkou jeho dcéry Sarou, ktorá prijala pozvanie od známeho novinára a zároveň hudobníka DJ Vlad. 

Ten je jedným z najpopulárnejších amerických investigatívcov v rapovom žánri a jeho tvorba sa vyznačuje aj tým, že dvojhodinový rozhovor rozdelí na 15 častí kvôli views. Dnes už je k dispozícii kompletne celé interview, v ktorom sa dozvieš pozadie Tekashiho života v čase, keď sa ešte jeho kariéra rozbiehala. A to priamo od osoby, ktorá mu v tom čase bola najbližšou.

Odporúčané
Tekashiho najbližšia rodina prehovorila: Je inteligentný manipulátor, parazitoval na kultúre a motivovali ho peniaze Tekashiho najbližšia rodina prehovorila: Je inteligentný manipulátor, parazitoval na kultúre a motivovali ho peniaze 2. marca 2019, 7:32

Ťažko povedať, nakoľko by dnes mala Sara záujem nehovoriť pravdu, zavádzať a neuvádzať presné fakty, no podľa jej slov Tekashi často na verejnosti klamal, do veľkej miery boli preňho motiváciou peniaze, resp. sláva a dokonca bol údajne manipulátorom. Vždy vraj vedel, ako si nájsť cestu k úspechu a v prípade, že by sa dostal na slobodu, je presvedčená o tom, že by sme o ňom počuli. 

Rozpovedala aj podrobnosti o psychickom týraní a snahe uplatiť ju, keď chcela volať políciu. Dozvieš sa čosi viac o udávaní, návštevách federálnej polície v ich dome a mnohom ďalšom. Platí, že nevieme potvrdiť, či Sara hovorí pravdu, minimálne sa však do veľkej miery zhoduje s inými nezávislými zdrojmi. 


Snitchovať pravdepodobne nemusel

Určite si ešte mnohí spomínajú na moment, keď verejnosť Tekashiho prvýkrát označila za udavača. Konkrétne išlo o informáciu, že 6ix9ine priznal federálnej polícii v rámci spolupráce zaplatenie 20-tisíc dolárov človeku menom Kintea “Kooda B” McKenzie za streľbu na Chief Keefa. 

Odporúčané
6ix9ine zaplatil 20-tisíc dolárov za streľbu na Chief Keefa 6ix9ine zaplatil 20-tisíc dolárov za streľbu na Chief Keefa 13. februára 2019, 10:09

Aktuality pochádzajúce z portálu Onsmash hovoria o tom, že polícia dávno pred jeho udaním vedela, že bol naozaj strelcom. Informáciu teda v skutočnosti prezradiť vôbec nemusel a aj napriek tomu by sa Kooda B do problémov dostal, resp. v nich už v tom čase dokonca bol. Išlo však len o snahu vyšetrovateľov nájsť prepojenie medzi členmi Nine Trey, čo sa v konečnom dôsledku aj podarilo. Dokonca sú k dispozícii aj hmatateľné dôkazy.

Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Udavať nemusel, raperi na neho útočia, program na ochranu svedkov sa môže stať realitou
Novinky v prípade Tekashiho 6ix9ine: Udavať nemusel, raperi na neho útočia, program na ochranu svedkov sa môže stať realitou

Fat Joe by radšej zomrel, ako by sa s ním odfotil

Domov
Zdieľať
Diskusia