Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2019, 20:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Logan Paul vraj začal veriť, že Zem je plochá, keď o tejto bizarnej teórii natáčal nový dokument

ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL YOUTUBE
Uložiť Uložené

Americký youtuber už nevie, ako zaujať.

 

Youtuber Logan Paul možno nie je na Slovensku taký známy, ale ak sa niekto na pravidelnej báze snaží vytvoriť kontroverziu, je možné, že sa jeho meno dostane aj do strednej Európy.

O Loganovi si už v minulosti definitívne počul, veď pred viac ako rokom natočil telo človeka, ktorý spáchal samovraždu v japonskom lese, a potom sa na celej situácii dobre zabával, za čo ho Youtube potrestal. Logan sa však ospravedlnil a momentálne sa pripravuje na zverejnenie nového dokumentu. Prenikol medzi podporovateľov teórie o plochej Zemi.

Logan predstavil trailer ku svojmu dokumentu, v ktorom máš šancu vidieť, ako odhaľovanie tejto hlúpej teórie prebiehalo. Youtuber sa stretával s viacerými osobnosťami podporujúcimi plochú Zem, diskutoval, analyzoval a napokon na konci traileru v plnej miestnosti vyhlásil, že sa ku svojej novej viere o vzhľade planéty konečne priznáva.

Z traileru preto vyplýva, že Logan Paul sa zbláznil a začal veriť v plochú Zem, lenže ako to už v jeho prípade býva, zrejme len chce spôsobiť škandál a dostať sa do médií. Napriek tomu by sme sa naozaj nečudovali, keby Logan začal plochú Zem skutočne podporovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia