Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 6:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dalybovi ladia peniaze s rapom. Vo videoklipe má autá, ženy, drahé handry a Nik Tenda

HUDBA DALYB NIK TENDO
Uložiť Uložené

Sleduj vizuálne spracovanie minuloročnej Dalybovej skladby Skrujd, kde hosťuje aj člen Milion+ Nik Tendo.

Dalyb má v pláne v roku 2019 konečne vydať debutové sólo, pričom už v jednom z našich rozhovorov prezradil, že by ho chcel nahrať za veľkou mlákou, kde trávi viac času ako všetci domáci raperi dohromady. Má blízko aj k niektorým tamojším interpretom, resp. tvorcom hudby a v New Yorku sa cíti natoľko komfortne, že sa tam chce vrátiť tvoriť.

Ešte predtým tu však máme domácu novinku, teda lepšie povedané návrat k minuloročnej skladbe Skrjud, ktorá pochádza z krátkeho trojskladbového projektu. Ten Dalyb nechcel nazývať ani EPčkom, takže išlo jednoducho o krátku komplikáciu bez užšieho prepojenia. Na tomto tracku hosťuje aj Nik Tendo, takže tu máme ďalšiu spoluprácu medzi FCK THEM a Milion Plus.

Najnovším je práve vizuál od Jana Stracha, kde nechýbajú autá, ženy a drahé handry, takže všetko, čo by mal mať správny rapový klip. Dočkali sme sa tiež špeciálnych strihových efektov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia