Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
16. marca 2019, 20:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Wonder Woman 2 nie je pokračovaním, ale samostatným filmom s úplne odlišným príbehom

Wonder Woman 2 nie je pokračovaním, ale samostatným filmom s úplne odlišným príbehom
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

Producent komiksovky Charles Roven sa nedávno vyjadril, že režisérka Patty Jenkins chystá niečo viac, než iba sequel.

Aj keď sa natáčanie Wonder Woman 1984 skončilo ešte koncom decembra, snímku v kinách uvidíme až v polovici roka 2020. Jediným DCEU zástupcom tohto roka je totiž Shazam!, ktorý dorazí už začiatkom apríla (duben), takže na pokračovanie Wonder Woman si jednoducho budeme musieť ešte počkať.

Odteraz však už o nadchádzajúcom dobrodružstve s krásnou Amazonkou v podaní Gal Gadot pravdepodobne nebudeme hovoriť ako o pokračovaní, ale iba ako o ďalšom filme s postavou Wonder Woman. Teda aspoň podľa slov producenta Charlesa Rovena (Wonder Woman, Justice League, Suicide Squad), ktorý v nedávnom rozhovore preradil, že režisérka chystá niečo viac než pokračovanie.

Wonder Woman
Wonder Woman Zdroj: Warner Bros.

Patty Jenkins bola odhodlaná, že tento film by mal byť ďalšou iteráciou Wonder Woman, ale nie pokračovaním. A toto rozhodnutie rozhodne dodržala,“ dodal Roven. „Ide o úplne iný časový rámec a vy zistíte, čo Diana/Wonder Woman vlastne v uplynulých rokoch robila. Je to ale celkom odlišný príbeh, hoci v rámci silných emócií, humoru a odvážnych činov bude pripomínať prvý film.“

Odporúčané
Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? Recenzia: Mal by si vidieť Wonder Woman 2 v kinách, kým sú ešte otvorené, alebo za to slabý herecký výkon Gal Gadot nestojí? 18. decembra 2020, 13:02

Tieto slová by navyše potvrdzovali aj vyjadrenia zdroja blízkeho režisérke, ktoré Wonder Woman 1984 prirovnávajú napríklad k sérii o agentovi 007, kde máme tú istú postavu, no zároveň množstvo príbehov, ktoré na seba nenadväzujú. Ťažko však povedať, čo to presne znamená, keďže o samotnom deji stále veľa nevieme. V tejto chvíli nám teda neostáva asi nič iné, než čakať.

Komiksovka je momentálne v post-produkcii a okrem samotnej Gal Gadot si zahral aj Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Kristen Wiig (Barbara Ann Minerva/Cheetah) či Pedro Pascal. Wonder Woman 1984 uvidíme v našich kinách 4. júna (červen) 2020. Pre viac informácií klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia