Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2019, 21:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nicki Minaj zrušila ďalší koncert na európskom turné. Fanúšikovia čakali aj 7 hodín, jej najnovšej výhovorke nechcú veriť

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Americká raperka nebude na Európu spomínať v dobrom.

Európske turné Nicki Minaj sa už dávno premenilo na frašku. Tragikomédia sa pritom začala už pri druhom vystúpení v Bratislave, kde vraj raperke nedorazila technika v kamiónoch načas, a tak napokon nemohla vystúpiť.

Vyhovárala sa na nedostatočné technické zázemie či nefungujúcu elektrinu a tisíce fanúšikov nechala na štadióne Ondreja Nepelu sedieť niekoľko hodín. Nevadilo jej to, vyšla na pódium, ospravedlnila sa a chystala sa na koncert v Poľsku.

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Scenár sa takmer zopakoval v Budapešti. Kamióny neprišli načas, šou musela byť posunutá, ale Američanka napokon prišla a skladby odspievala. Keď sme vtedy študovali rozpisy jej turné, skonštatovali sme, že ostatné zastávky už medzi sebou nemajú dostatočnú vzdialenosť či časové rozmedzie na to, aby sa čokoľvek rušilo. Mýlili sme sa.

Vo francúzskom Bordeaux Nicki Minaj opäť nevystúpila. Údajne bolo na vine technické zázemie tamojšej haly, ale ako sme ťa informovali, raperka vraj len nechcela vystupovať pred malým publikom.

Trapas za trapasom ju však sprevádza až doteraz. Scenár z Bratislavy a Bordeaux sa zopakoval v írskom Dubline, tentoraz za to zrejme naozaj mohli kamióny, ktoré nestihli doraziť do krajiny, vraj kvôli počasiu.

Odporúčané
Na zrušenom koncerte Nicki Minaj (ex)fanúšikovia bučali a skandovali meno Cardi B Na zrušenom koncerte Nicki Minaj (ex)fanúšikovia bučali a skandovali meno Cardi B 11. marca 2019, 11:16

V dublinskej hale 3Arena mala odpáliť svoju šou, pričom fanúšikovia na raperku už klasicky čakali niekoľko hodín. Keď jej zástupcovia a promotéri koncertu oznámili, že žiadna šou sa konať nebude, na sociálnych sieťach sa hneď strhla vlna kritiky.

Jedna fanúšička napísala, že slovami nedokáže opísať svoje pocity z toho, ako 7 hodín čakala na milovanú raperku, ktorá však nikdy ani len nebola v krajine a svoj koncert zrušila.


Najnovšia výhovorka však fanúšikov zasiahla najviac. Opäť sa síce točí okolo kamiónov s technikou, ale tentoraz Nicki obvinila rozbúrené more. Technika mala byť očividne zo Spojeného kráľovstva prepravená do Írska pomocou lodí, lenže tomu zabránilo „nepriaznivé počasie“.

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

Vraj až polovica kamiónov do Írska kvôli zlým poveternostným podmienkam nedorazila, a tak bude promotér už klasicky vracať peniaze za lístky. Promotér uviedol, že sa s Nicki snažili dohodnúť na náhradnom termíne, ale ten sa im stanoviť nepodarilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia