Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2019, 14:08
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Toto sú najvyhajpovanejší noví raperi, ktorým by si mal v roku 2019 venovať pozornosť

Toto sú najvyhajpovanejší noví raperi, ktorým by si mal v roku 2019 venovať pozornosť
Zdroj: Instagram
HUDBA KANYE WEST RAP
Uložiť Uložené

YNW Melly má na konte spoluprácu s Kanyem Westom, Blueface s Cardi B. Zostavili sme pre teba krátky zoznam nových interpretov, ktorých by si mal v prebiehajúcom roku sledovať.

Americká hip-hopová scéna sa obmieňa závratnou rýchlosťou, v historicky najvyššom počte novej hudby je čoraz ťažšie včas zaregistrovať interpretov stojacich za pozornosť. Rozhodli sme sa preto zostaviť krátky zoznam najvýraznejších hip-hopových mien a ich najväčších hitov, ktoré by si v prebiehajúcom roku mal rozhodne poznať.

YNW Melly

Deväťnásťročný interpret sa v minulom roku preslávil svojou dojímavou, avšak obzvlášť nezvyčajnou skladbou s názvom Murder On My Mind, ktorá rozpráva o pomýšľaní na vraždu a jeho kriminálnej minulosti. Aj napriek gangsterskej téme sa však skladba vďaka unikátnemu melodickému prejavu teší nesmiernej obľube, YNW Melly o vražde hovorí, ako keby išlo o čin z lásky.

Úprimná záležitosť sa spolu s množstvom ďalších originálnych skladieb nachádza na jeho debutovom štúdiovom albume I Am You z leta minulého roka a už o niekoľko mesiacov neskôr nás v januári obšťastnil rovnako úspešným mixtapeom We All Shine s hosťujúcim Kanyem Westom.

YNW Melly to však v dnešných dňoch vôbec nemá jednoduché. Iba minulý mesiac bol obžalovaný z vraždy svojich najlepších priateľov, ktorých vraj zastrelil v aute, zatiaľ čo ho šoféroval. Dohady polície nebudeme súdiť, celý prípad je prinajmenšom zvláštny.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Free Melly & Melvin (@ynwmelly) on

Blueface

Cesta dnes už uznávaného interpreta je obzvlášť komická. Blueface sa po prvýkrát preslávil v októbri minulého roka virálnou skladbou Respect My Crypn, vďaka ktorej sa z neho stáva internetové meme. Svojím falošným prejavom sa totiž absolútne netriafa do inštrumentálu.

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš REFRESHNI si playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Napriek tomu je následne podpísaný pod Birdmanovým Cash Money Records a prostredníctvom aktivít na svojom instagramovom profile neustále naberá na popularite. Prejav evokujúci rapujúcu postavičku z animáku fanúšikom imponuje.

Jeho nasledujúci hit sa stáva hymnou. Hovoríme o melodickej skladbe Thotiana, ktorú svojou slohou podporili interpreti ako Cardi B, Nicki Minaj alebo YG, dočkala sa taktiež slovenskej interpretácie v podaní Ega a Haha Crew. Skladba je súčasťou mixtapeu s názvom Famous Cryp.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Blueface (@bluefacebleedem) on

Domov
Zdieľať
Diskusia