Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2019, 8:30
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Škuľavý David Beckham s tromi zubami a gigantickým zadkom. Ohavnú sochu na počesť futbalistu museli rozbiť

Škuľavý David Beckham s tromi zubami a gigantickým zadkom. Ohavnú sochu na počesť futbalistu museli rozbiť
Zdroj: YouTube (The Late Late Show with James Corden)
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Moderátor James Corden si spoločne s LA Galaxy z Beckhama poriadne vystrelili.

Legendárny anglický stredopoliar David Beckham sa navždy zapísal do sŕdc futbalových fanúšikov svojimi výkonmi na trávniku, no rovnako ho obdivujú aj rôzni módni nadšenci vďaka jeho unikátnemu štýlu a vždy upravenému zovňajšku.

Po výdatnej kariére, v ktorej odohral zápasy za kluby ako Manchester United, Real Madrid, AC Miláno, Los Angeles Galaxy či Paris Saint-Germain sa v roku 2013 rozhodol definitívne ukončiť profesionálnu kariéru. Odvtedy sa sústredí najmä na svoju rodinu, spolupráce s módnymi značkami, modeling či množstvo iných reklamných povinností.

Taktiež ho však môžeme často vidieť aj na obrazovkách v rôznych reláciách. Najnovšie sa dokonca ocitol vo videu známeho britského moderátora Jamesa Cordena, ktorý sa preslávil najmä vďaka jeho populárnemu formátu Carpool Karaoke. Tentokrát však išlo o prank s falošnou sochou Davida Beckhama.

Po známych ohavných bustách Cristiana Ronalda, Lionela Messiho, Diega Maradonu či Mohameda Salaha prichádza na rad číslo 23. Áno, počuješ správne, ani Davida neminula táto pocta. Našťastie šlo len o nevinný žart zo strany jeho bývalého klubu LA Galaxy a britského moderátora.

Pred odhalením skutočnej sochy s Davidovou podobizňou, ktorá má stať na jeho počesť pred štadiónom kalifornského futbalového klubu, postavili pred bývalého anglického reprezentanta jeho nepodarenú verziu s mohutnou bradou, gigantickým zadkom, tromi štrbavými zubami a škuľavými očami.

David zostal v naozajstnom šoku a nevedel, čo si o tom celom má myslieť. Hoci sa snažil byť slušný, očividné znepokojenie neskrýval. Neskôr však prikázal, aby celý štáb a kamery odišli a s hnevom v očiach vysvetľoval kompetentným osobám, že tá socha je skutočne škaredá, a že si nechce ani predstaviť, ako budú reagovať jeho deti, keď ju uvidia.

Keď to už vyzeralo tak, že David stratil všetky nervy a má v pláne odísť preč, k soche prišiel vysokozdvižný vozík a rozbil ju. Následne na to do miestnosti vošiel James a David pochopil, že celý čas išlo len o žart. Určite nezabudni skontrolovať kompletné video aj s Beckhamovou reakciou.

Domov
Zdieľať
Diskusia