Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2019, 9:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Youtuber Tary prišiel o 60-tisíc odberateľov na YouTube, Nicki Minaj ruší ďalší koncert. Aj taký bol uplynulý týždeň

REFRESHER FRESHNEWS NICKI MINAJ REFRESHER+
Uložiť Uložené

Prehľad toho najzaujímavejšieho a najdôležitejšieho za posledných pár dní je pripravený, poďme na to.

Keď sme pri neďelných Freshnews spomínali, že sme mali možnosť užiť si počas predošlého týždňa chvíľu pokoja, už sme tušili, že to dlho trvať nebude. Dôkazom je dnešný diel, v ktorom sa tradične všetko naplno rozbieha. Slováci suverénne najviac žili zrušeným koncertom Nicki Minaj vo Francúzsku, a to hlavne z dôvodu, že sa opakoval prakticky totožný scenár ako v Bratislave, kde rovnako odmietla vystúpiť kvôli menšiemu záujmu o lístky.

Česi ešte stále upriamujú pozornosť na aktuálne najznámejšieho yourubera Taryho, aj keď tentokrát opačným spôsobom, ako by si on sám prial. Od dňa, kedy vysmial fanúšika, ktorému povedal, že má vraj málo peňazí na jeho merch, mu do dnešného dňa ubudlo už viac ako 60-tisíc odberateľov na YouTube. 

Dobrou správou je, že toto číslo stále klesá a my tak prvýkrát môžeme v priaom prenose sledovať, ako verejnosť dáva právom influencerovi pocítiť, že by sa mal nad sebou zamyslieť. Vo Freshnews s Krištofom a Petrou sme sa však venovali aj pozitívnym záležitostiam a témam z oblasti hier, filmov, hudby či zaujímavostí z domova. 

Domov
Zdieľať
Diskusia