Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 18:40
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Poznáme časy jednotlivých epizód pre finále Game of Thrones! Aká dlhá bude 8. séria dokopy?

Poznáme časy jednotlivých epizód pre finále Game of Thrones! Aká dlhá bude 8. séria dokopy?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Prvoradá bude ale samozrejme nielen ich dĺžka, ale taktiež kvalita.

Aktualizované: HBO potvrdilo rekordnú dĺžku 3. časti, ktorá bude mať 82 minút

Portál Entertainment Weekly prišiel nedávno s informáciou o dĺžke prvých dvoch častí finálnej série. Tie by mali trvať 54 a 58 minút. Krátko na to ale bola odhalená aj dĺžka ďalších častí. 3. časť má byť dlhá rekordných 82 minút, 4 epizóda potiahne 78 minút a 5. a 6. rovných 80 minút.

Spoločne teda bude 8. séria dlhá 432 minút, a teda v prepočte 7 hodín a 12 minút. Minulá séria mala pre porovnanie pri počte 7 epizód dĺžku 7 hodín a 22 minút a zvyšné série trvali približne 9 hodín a 15 minút.

Prvá polovica finále sa bude dĺžkou podobať tradičným epizódám z Game of Thrones, no od 3. časti sa seriál jednotlivými časťami dotiahne na kratšie celovečerné filmy. Dá sa to samozrejme brať aj z hľadiska, že 8. séria neobsahuje 6, ale v skutočnosti rovno 7 epizód.

Doposiaľ najdlhšou epizódou Game of Thrones bol diel s názvom The Dragon and the Wolf (záver 7. série), ktorý trval 80 minút. Táto dĺžka bude teda finálnou sériou prekročená.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Posledná séria bude ďalej význačná bitkou, ktorá svojou dĺžkou prekonáva Pána prsteňov a útok na Helm's Deep (Helmov žlab). Pôjde o The Battle of Winterfell. Epizóda boja nemŕtvych proti prvému veľkému odporu ľudstva sa natáčala 11 týždňov – a to konkrétne v noci. Ďalšie informácie z novej série nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia