Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 16:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ako vznikala Night Kingova armáda z Game of Thones?

Ako vznikala Night Kingova armáda z Game of Thones?
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Na maskách muselo pracovať niekoľko desiatok odborníkov.

Smrtonosní White Walkers, ich vodca Night King, Deti lesa či obor Wun Wun. V zatiaľ poslednej sérii Game of Thrones vystupovalo obrovské množstvo postáv, ktoré by sa v prezentovanej podobe nemohli nikdy prestaviť, keby na seriáli nepracovalo množstvo talentovaných maskérov.

Ľahké to v rámci svojej trpezlivosti ale dozaista nemali ani jednotliví herci. Niektorí z nich si museli v maskérni posedieť 4 až 8 hodín, pričom až po tomto dlhom čakaní v kresle mohli ísť natáčať požadované scény. Ako ale môžeš na nižšie priložených zrýchlených záberoch vidieť, všetci herci na stoličke dokázali obsedieť bez väčších problémov.

Z nedávnych informácií ďalej spomeňme vyjadrenia Slováka Vladimíra Furdíka alias Night Kinga, ktorý prezradil, že vodca White Walkers pôjde v 8. sérii niekomu (zrejme Jonovi) po krku. Premiéra finále bude premietaná už 14. apríla (duben) 2019. Ďalšie informácie o Game of Thrones nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia