Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 13:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Will Smith sa plávaním so žralokmi rozhodol prekonať strach, ktorý v ňom zakorenili Spielbergove Čeľuste

Will Smith sa plávaním so žralokmi rozhodol prekonať strach, ktorý v ňom zakorenili Spielbergove Čeľuste
Zdroj: TASR/AP Photo/Thibault Camus
FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Dal by si sa na niečo podobného aj ty?

Will Smith v minulom roku oslávil okrúhlu päťdesiatku, ale kariéru herca ešte rozhodne nechce zavesiť na klinec. Najbližšie ho preto uvidíš napríklad v hranej verzii animovaného Aladina a v dlho očakávanom pokračovaní akčnej série Bad Boys, kde sa opäť postaví po boku Martina Lawrenca.

Napriek ďalším plánovaným snímkam si ale Smith dokáže nájsť čas na to, aby pracoval na svojom liste vecí, ktoré musí jednoducho niekedy skúsiť. Pred dvoma týždňami sa preto podujal na zoskok s padákom, no a aktuálne prichádza s videom, na ktorom ho môžeš vidieť plávať so žralokmi.

Plávanie so žralokmi bolo pre Smitha pokorením strachu, ktoré do neho dostal Steven Spielberg so svojou žánrovou legendou menom Čeľuste. Spoločne s profesionálnym potápačom Paulom de Gelderom sa ale podujal na boj proti svojmu strachu, z ktorého našťastie vyviazol bez ujmy.

Pokiaľ ta video s Willom Smithom pobavilo, určite nezabudni sledovať jeho kanál Will Smith's Bucket List, kde má herec v pláne pridávať ďalšie adrenalínové kúsky. Z najnovších informácií si pripomeňme hercovo odstúpenie z projektu pokračovania Sucide Squad. Jeho postavu Deadshota by mala stvárniť veľmi slušná náhrada v podobe skvelého Idrisa Elbu.

Domov
Zdieľať
Diskusia