Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 13:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Justin Bieber vystrašil fanúšikov tajomným príspevkom na Instagrame. Modlite sa za mňa, odkázal ľuďom

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Spevák zrejme neprežíva najlepšie obdobie.

Justin Bieber sa v posledných mesiacoch veľmi neobjavuje na verejnosti a väčšinu času trávi v izolácii od vonkajšieho sveta. Minulý rok sa oženil so svojou frajerkou Hailey Baldwin, ale napriek tomu spevák momentálne neprežíva najlepšie obdobie.

Aj keď sa nedávno objavil aj s manželkou na titulke Vogue a v rozhovore prezradili niekoľko intímnych tajomstiev, Justin sa mal podľa amerických médií posledné týždne liečiť kvôli depresii. Nie je jasné, čo za jeho depresiou stojí ani to, ako už vo svojej terapii pokročil, ale rozhodol sa prihovoriť fanúšikom s úprimnou správou o svojom stave.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Justin Bieber (@justinbieber),

Svoj príspevok na Instagrame otvoril so slovami, že chcel fanúšikov informovať o tom, čo sa momentálne deje. Verí, že jeho terajší stav bude ľudí zaujímať, pretože v poslednom čase prežíva ťažké chvíle. Bieber píše, že sa cíti odpojený od okolitého sveta a veľmi zvláštne.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

Fanúšikom odkázal, že takéto stavy napokon vždy porazí, ale bol by rád, keby sa zaňho ľudia pomodlili. Boh je vraj verný a modlitby zafungujú. Správu zakončil tak, že sa pred svojimi ťažkosťami neskrýva, ale otvorene proti nim bojuje.

Justin pritom v uplynulých mesiacoch viackrát rozprával o tom, ako sa našiel v kresťanskej viere a začal si viac uvedomovať silu Boha, čo mu zrejme pomáha aj s depresiou. Našťastie to vyzerá tak, že spevák sa pred psychickými problémami neskrýva a snaží sa ich vyriešiť. Snáď opäť ťažké chvíle zvládne, keďže tentokrát má po svojom boku aj lásku svojho života.

Domov
Zdieľať
Diskusia