Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 11:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendárny člen Názvu stavby je späť. Zabudni na ulicu, je temnejší ako kedykoľvek predtým

HUDBA
Uložiť Uložené

Bývalý člen Drvivej menšiny a Názvu stavby sa po dlhej dobe pripomína novou tvorbou, konkrétne EPčkom s názvom Tieň.

Jedným z najzásadnejších pilierov slovenského rapu je zoskupenie Názov Stavby, ktoré, ako iste vieš, je spojením L.U.Z.A. a Drvivej menšiny, kde pôsobil aj DNA. Toho sme aj s odstupom času považovali vždy za kvalitného interpreta, ktorému v prvom rade nechýbala chuť dávať do hudby hlbšie myšlienky a vždy sa snažil prehovoriť poslucháčom do duše. 

Približne do roku 2012 bol výhradne reprezentantom ulice, potom prišiel projekt 4D s Mišom Bielym a Čistychovom, kde sa už chalani odviazali trochu viac a dokázali si tak podmaniť veľmi široké publikum. Aj tento projekt však časom vyhasol a posledných pár rokov sme o Denovi veľa nepočuli. Z Instagramu sme vedeli prakticky len to, že sa začal zdravo stravovať, narodilo sa mu dieťa a z času na čas vydal video o varení. 

Teraz sme sa dočkali aj novej tvorby, no je treba hneď poznamenať, že jeho dlhoroční fanúšikovia budú minimálne prekvapení, ak nie pohoršení. Čo koniec koncov súdime z prvých komentárov na YouTube. Už to ani zďaleka nie je ten revolucionár DNA zo sídliska. 

Pred pár hodinami uzrelo svetlo sveta jeho EP s názvom Tieň, kde nájdeš 4 skladby, pričom jedna z nich hneď dostáva aj temný vizuál. A práve temnota, depresia a negatívna nálada charakterizuje tento krátky projekt najlepšie. Už je dostupný aj na streamovacích službách, takže si ho utekaj vypočuť a do komentárov nám napíš názor. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia