Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 1:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C je späť. Dissuje produkty Chart Show, kým nie je Apple Pay, platí zlatou kartou

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Pil C-ho fanúšikovia sa po ročnej pauze dočkali prvého leaku, ktorý je predzvesťou avizovaného tretieho sóla.

Pil C si dal v roku 2018 tvorivú pauzu a ako už sám prezradil na Ektorovej skladbe, zvyšok jeho kolegov to má brať ako láskavosť. V najbližších mesiacoch má však v pláne strhnúť o niečo viac pozornosti na svoju tvorbu, keďže oznámil tretí sólový album, na ktorom aktuálne intenzívne pracuje.

V krátkom rozhovore s Krištofom v rámci pražského krstu Marka prezradil, že menšiu časť už má hotovú, no my predpokladáme, že sa bude orientovať skôr na druhú polovicu, resp. skôr záver aktuálneho roka. 

Teraz sa fanúšikovia dočkali aj prvých záberov zo štúdia, teda minimálne tí, ktorí nesledujú príbehy. Zároveň ide o síce krátku, no veľavravnú ukážku novej skladby. Tá síce ešte nie je vo finálnej verzii a chýba jej veľa úprav, avšak aspoň môžeme odhadovať, akým smerom sa bude Pil C na novom albume uberať. Na rozdiel od V rádiu hral Elán, keď umrel Tupac teda očakávame, že bude drzejší, prísnejší a zároveň rovnako otvorený.

Sleduj prvý kratší leak zo štúdia Romana Zámožného, kde bude celý projekt vznikať a do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti zatiaľ Pil C-ho výkon po pauze pozdáva. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

ked prvykrat pocuvas, co si nahral este surove, bez adlibs, bez efektov, bez nicoho zacina sa pomaly ladit forma na album, masina sa rozbieha ⚙ C je spat, tesis sa?

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Anketa:
Tešíš sa na Pil C-ho nový album?
Áno
Nie
Áno
68 %
694 Hlasov
Nie
32 %
322 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia