Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2019, 1:34
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Kanye West vlastní azda najškaredšie Lamborghini Urus na svete

Kanye West vlastní azda najškaredšie Lamborghini Urus na svete
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="http://www.autoforum.cz/bleskovky/kanye-west-ukazal-sve-nove-auto-vkusne-upravene-asi-prijde-jen-jemu/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">autoforum.cz</a>
TECH KANYE WEST
Uložiť Uložené

Urus za približne 350-tisíc dolárov dostal ohavný kabát.

Nemožno povedať, že by Lamborghini Urus bol nezaujímavý či fádny automobil, skôr naopak, vďaka svojim tvarom patrí rozhodne k tomu najkontroverznejšiemu na scéne. Priania a vkus zákazníkov sú však prioritné, preto sa fantázii medze nekladú. Dôkazom toho je aj Kanye West, ktorý rozšíril svoju automobilovú zbierku o práve takýto kúsok.

To, že Lamborghini patrí k jeho obľúbeným značkám vieme, takže to, že najnovšie sa teší z prvého SUV tejto značky asi nikoho neprekvapí. Čo však prekvapí je jeho konfigurácia, keďže internetom začali kolovať fotografie jeho béžového exemplára, a to neraz s podtitulom, najškaredší Urus na svete.

hm
hm Zdroj: www.autoevolution.com

Slávny americký reper si totiž dal svoj nový prírastok patrične vylepšiť. Exteriér 650-koňového Lamborghini tak pokrýva vskutku netypický béžový alebo ak chcete krémový odtieň. Samozrejme, ide o fóliu, ktorá navyše disponuje matným efektom, ten je však veľkým kontrastom k novému ubutiu. Aby toho totiž nebolo málo, Urus stojí na chrómových diskoch od Boyd Codding Wheel, ktoré svojím plným tvarom pripomínajú skôr lacne puklice.

Ďalšiu kontroverziu predstavuje interiér, ktorý sa pre zmenu nesie vo výraznej modrej farbe doplnenej o strieborné doplnky. Pozeráš sa tak na rozhodne najextravagantnejší Urus, aký bol doteraz k videniu. Internet sa na tomto počine začína vcelku baviť. Na druhú stranu si však povedzme, že pri pohľade na jeho outfit a predošlú kolekciu tenisiek, ktorá vznikla v spolupráci so značkou adidas, sa danej konfigurácii nemožno veľmi čudovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia