Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2019, 15:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Barber Palermo: Holič na Slovensku zarobí 2 000 €, mám poistené ruky (Rozhovor)

MÓDA
Uložiť Uložené

Šajmo verzus Barber Palermo. Holič, ktorý si po novom hovorí Benzo, nám v rozhovore prezradil, čo všetko obnáša práca holiča a ako funguje tento biznis.

 

V rámci rozhovorov so známymi Slovákmi sme si do štúdia pozvali už množstvo zaujímavých osobností z rôznych oblastí, pričom sa vždy snažíme selektovať tak, aby sa ľudia dozvedeli čo najviac. Tentokrát sme sa rozhodli nahliadnuť do sveta barberov, a tak sme oslovili toho najpovolanejšieho na Slovensku.

Maroš Ihnát známy pod pseudonymom Palermo je priekopníkom v tejto oblasti, založil MMG Freedom Barbers a teraz otvára spoločne s partnerom Woodym piatu pobočku. 

Aktuálne si už hovorí Benzo, vo svojom tíme má viac ako dve desiatky ľudí a patrí mu veľká vďaka za to, že veľa slovenských mužov si dáva záležať na svojom strihu. Určite zároveň vieš, že MMG strihá všetkých najznámejších raperov a youtuberov, a tak bolo tém na rozobratie naozaj veľa.

V rozhovore sa dozvieš, ako Maroš začínal, čo všetko musel absolvovať a aké sú pracovné podmienky holiča. Porozprávali sme sa aj o strihaní známych osobností vrátane pána prezidenta Kisku a zistili aj množstvo biznisových záležitostí, ktoré pred tým nikdy nikto nahlas nepovedal. Viac už ale v samotnom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia