Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s Reebok
21. marca 2019, 13:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zaspomínaj si vďaka Cardi B a Reeboku na divoké 90. roky. Návrat hlási legendárny model Aztrek

Zaspomínaj si vďaka Cardi B a Reeboku na divoké 90. roky. Návrat hlási legendárny model Aztrek
MÓDA CARDI B
Uložiť Uložené

Reebok siahol do svojich archívov a vytiahol odtiaľ legendu.

Reebok sa nebojí odvážneho návratu do minulosti. Na pomoc si v najnovšej kampani zobral zrejme najvplyvnejšiu raperku súčasnosti Cardi B, ktorá sa narodila v 90. rokoch, a práve do tohto obdobia sa značka vracia pomocou tenisiek Aztrek.

Kultový model Reebok vytiahol zo svojich archívov a vdýchol mu modernejší vzhľad, pretože pôvodné tenisky pochádzajú z roku 1993. Móda sa odvtedy zmenila, ale retro zostáva stále trendy, a tak budeš môcť siahnuť po vynovenom modeli Aztrek aj s troškou nostalgie v spomienkach.

Cardi B Reebok
Cardi B Reebok Zdroj: Reebok

Dátum narodenia tejto raperky svedčí o tom, že v nej prežíva duša mileniála, ktorá sa od 90. rokov možno tak veľmi nezmenila. Vtedy sme sa snažili zaujať pomocou extravagantného štýlu a nafúknutého ega, dnes sme na tom stále rovnako. Aj teraz chceme bojovať proti zaužívaným konvenciám a do módy si nenecháme od nikoho hovoriť.

V ponuke preto nenájdeš len klasické modely Aztrek v oranžovom a modrom prevedení. S farbami môžeš experimentovať, veď fantázii sa medze nekladú. Reebok siahol späť do minulosti a vytiahol odtiaľ aj vychytávky ako vetrovky, mikiny, tričká či dokonca legíny.

Občas nie je na škodu ozvláštniť si šatník kúskami, ktoré si kedysi závidel svojim idolom v detstve, ale mal si pocit, že sa už do módy nikdy nedostanú. Opak je pravdou. Aj preto si nové tenisky od Reeboku môžeš už od 21. marca kúpiť priamo vo Footshope.

Cardi B Reebok
Cardi B Reebok Zdroj: Reebok
Cardi B Reebok
Cardi B Reebok Zdroj: Reebok
Späť
Zdieľať
Diskusia