Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2019, 1:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slon nechtiac zabil svojho chovateľa, ktorý ho búchal palicou, aby si zviera ľahlo. Muž sa medzitým nešťastne pošmykol

ZAUJÍMAVOSTI SLON
Uložiť Uložené

Na internete sa po zhliadnutí videa vytvorili dva tábory.

V Indii sa odohral incident, ktorý skončil smrťou 40-ročného Aruna Panikkara. Ten sa na juhu tejto ázijskej krajiny staral o obrovské zviera a potreboval, aby si slon ľahol, pretože mu chcel umyť chrbát. Keď zviera váhalo a zostávalo stáť, chovateľ ho niekoľkokrát buchol palicou, čo slon po chvíli pochopil a príkaz splnil.

Chovateľ sa však na mokrej podlahe pošmykol a nešťastne spadol priamo na miesto, kam si ťažké zviera medzitým chcelo ľahnúť. Muž zostal ležať na zemi len pár sekúnd a odrazu musel čeliť masívnemu telu nič netušiaceho slona, ktorý chovateľa zabil. Predbežné správy hovoria, že slon vraj chovateľa usmrtil prakticky okamžite, pretože mu rozmliaždil lebku.

Nepomohol mu ani rýchly príchod kolegu, ktorý sa slona snažil prinútiť postaviť späť na nohy. Na internete sa po zverejnení videa z incidentu strhla veľká diskusia, keďže časť ľudí vyjadrovala mužovi úprimnú sústrasť a ľutovala ho, zatiaľ čo druhá skupina mu smrť otvorene priala za to, ako sa k zvieraťu choval.

Domov
Zdieľať
Diskusia