Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 12:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Michaela Jacksona už kvôli podozreniam z pedofílie prestalo hrať prestížne rádio BBC

HUDBA MICHAEL JACKSON
Uložiť Uložené

Ostáva len čakať, kým sa jeho pamiatke chrbtom otočí celý hudobný priemysel.

S Michaelom Jacksonom sa už viac ako dve dekády veľmi úzko spája aj pedofília, aj keď mu v skutočnosti nebolo nikdy nič dokázané. V tomto článku sa dozvieš čosi viac o dvoch obvineniach, ktoré však nakoniec skončili v jeho prospech, no verejnosť má pochybnosti prakticky do dnešného dňa. 

Legendárny spevák nás opustil v roku 2009, kedy na chvíľu útoky na jeho osobu prestali, no nie nadlho. Teraz, po desiatich rokoch, čakáme na oficiálne vydanie približne štvorhodinového dokumentu, ktorý bude niesť názov Leaving Neverland a svoju premiéru odbije na obrazovkách stanice HBO už na jar tohto roku.

Odporúčané
Naozaj Michael Jackson sexuálne zneužíval deti? Tieto zaujímavé fakty o jeho živote si možno nevedel Naozaj Michael Jackson sexuálne zneužíval deti? Tieto zaujímavé fakty o jeho živote si možno nevedel 23. februára 2019, 13:05

Mal by mapovať jeho pedofilnú minulosť, a to vraj až drastickým spôsobom. Obete v ňom opisujú sexuálne zneužívanie a aj to, ako sa do dnešného dňa s traumou vyrovnávajú.

Všetko nasvedčuje tomu, že meno legendárneho Michaela Jacksona bude odvysielaním dokumentu pre verejnosť pošpinené natoľko, že sa s ním už ďalej nebude chcieť nikto spájať. Nasvedčuje tomu aj aktuálna novinka, ktorá hovorí o tom, že známe britské rádio BBC už bez akéhokoľvek avizovania prestalo hrávať jeho skladby

V oficiálnom vyhlásení BBC tvrdí, že zohľadňuje prehrávanie hudby od jednotlivých interpretov podľa individuálnych zásluh a rozhodnutia, čo budú hrať súvisia s publikom aj kontextom samotných skladieb. 

Domov
Zdieľať
Diskusia