Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2019, 1:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šajmo prvýkrát na CrossFite. Zvládol aspoň rozcvičku?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Náš moderátor Krištof zobral kolegu Šajma na jeho debutový CrossFit tréning. Dozvieš sa, či začínajúci raper vydržal aspoň rozcvičku a po koľkých sekundách na hrazde dostal chuť na cigaretu.

Náš moderátor Šajmo už toho s Refresherom mal možnosť vyskúšať naozaj veľa, no najextremnejším podmienkam sme ho zatiaľ vystavili len v backstageoch slovenských a českých raperov. Tentokrát si však mal možnosť vyskúšať trochu inú aktivitu, ktorá sa týkala športu. Konkrétne ho kolega Krištof pozval na jeden CrossFit tréning s profesionálom.

Navštívili sme bratislavský Alpha Prime Gym, kde sa Šajma ujal najpovolanejší zo všetkých trénerov Jindřich Tovaryš. Ten má za sebou aj množstvo úspechov doma aj v zahraničí a my sme ho požiadali, aby člena nášho videotímu až tak úplne nešetril. Samozrejme, Šajmov ikonický vešiakový postoj si všimol hneď na začiatku, takže sa predsa len trochu krotil. 

Primárnym cieľom však je ukázať verejnosti, ako taký bežný tréning prebieha a prečo stojí za to vyskúšať ho. Ak ťa už nebaví bezduché dvíhanie činiek v posilke, určite skús aj túto alternatívu, ktorá je možno na začiatku o niečo náročnejšia, no v konečnom dôsledku aj efektívnejšia. 

V komentároch nám napíš, aký šport by mal ešte podľa teba Šajmo skúsiť a my sľubujeme, že keď bude mať video dostatok pozretí, dostaneme ho na MMA tréning. 

Domov
Zdieľať
Diskusia