Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2019, 9:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vo Fekišovciach niekto ukradol tabuľu s názvom obce

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Miestni už problém nahlásili na Správu ciest a dostanú novú značku. Kto by ju chcel ukradnúť, môže mať problémy s políciou.

Obec Fekišovce na východe Slovenska sa ešte v úvode roka preslávila vďaka záznamu zastupiteľstva obce, na ktorom výstredná starostka a submisívni poslanci demonštrovali, ako funguje regionálna politika v našej krajine. Video zverejnila satirická stránka Zomri a mnohí si právom robili srandu ešte dlhé týždne. 

Aby toho nebolo málo, verejnosť sa začala zaujímať, ako to v tejto dedine vlastne vyzerá a začala ju intenzívne navštevovať. Teraz sa však dozvedáme, že zvýšenie turizmu prinieslo aj temné stránky, ako je už na Slovensku zvykom. 

Odporúčané
Obec Fekišovce riadi gestapáčka s poslancami, ktorí nevedia používať internet. Vyzerá takto regionálna politika na Slovensku? Obec Fekišovce riadi gestapáčka s poslancami, ktorí nevedia používať internet. Vyzerá takto regionálna politika na Slovensku? 10. januára 2019, 16:03

Vďaka reportáži TV Markíza sa dozvedáme, že niekto ukradol uvítaciu tabuľu s názvom obce Fekišovce. Obyvatelia už dokonca upozornili aj Správu ciest a v dohľadnej dobe by sa mali dočkať novej tabule. Zatiaľ nevieme, či sa vôbec bude prípad vyšetrovať, keďže neexistujú žiadne konkrétne dôkazy.

Domov
Zdieľať
Diskusia