Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2019, 14:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Podľa Jessicy Chastain uvidíme v It 2 najkrvavejšiu scénu v histórii hororu

Podľa Jessicy Chastain uvidíme v It 2 najkrvavejšiu scénu v histórii hororu
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY IT 2 JESSICA CHASTAIN
Uložiť Uložené

Herečka sa nedávno objavila v šou Jimmyho Fallona, kde okrem propagácie X-Men: Dark Phoenix navnadila aj fanúšikov It: Chapter Two.

Pokračovanie hororového hitu It z roku 2017 je v týchto chvíľach natočené a na filme sa momentálne pracuje vo fáze post-produkcie. Ako už určite vieš, druhý diel s názvom It: Chapter Two bude obsahovať prevažne dospelé verzie detských členov Losers' Club z prvého filmu, medzi ktorými nájdeme aj Beverly Marsh v podaní Jessicy Chastain.

Herečka sa navyše nedávno objavila v šou Jimmyho Fallona, kde okrem propagácie komiksovky X-Men: Dark Phoenix poriadne navnadila aj fanúšikov, ktorí sa už nevedia dočkať dvojky It. „Poviem niečo, za čo budem mať možno problémy. Mohol by to byť spoiler, no vo filme je scéna, ktorú niekto počas natáčania označil za tú najkrvavejšiu v histórii hororu,“ prezradila Chastain a dodala, že si ešte aj na druhý deň umývala z očí falošnú krv.

Je možné, že uvidíme podobnú scénu ako v jednotke, keď na Beverly vystrekla krv z umývadla a pokryla celú kúpeľňu. Režisér Andy Muschietti dokonca nedávno zverejnil aj fotku (nájdeš ju pod textom) so zakrvavenou Jessicou, ktorá v ten deň akurát dokončila natáčanie. Pokojne by teda mohlo ísť o scénu spomínanú v rozhovore s Fallonom. Nechajme sa prekvapiť.

Odporúčané
RECENZIA: The 355 RECENZIA: The 355 4. apríla 2022, 13:30

Za réžiou It: Chapter Two stojí už zmienený Muschietti a okrem Chastain uvidíme aj hercov, ako James McAvoy, Bill Skarsgård, Bill Hader, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Javier Botet, Jaeden Lieberher, James Ransone, Wyatt Oleff, Jack Dylan Grazer, Jeremy Ray Taylor, Chosen Jacobs, Andy Bean či Jay Ryan. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 5. septembra (září) 2019 pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia