Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
28. februára 2019, 9:57
Čas čítania 0:00

Sajfa a Veronika Cifrová Ostrihoňová budú rodičmi

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Už pred pár týždňami sa vynorili prvé informácie týkajúce sa tehotenstva Veroniky Ostrihoňovej, ktoré teraz Sajfove domovské rádio potvrdzuje oficiálne.

Už pred niekoľkými týždňami bulvárne médiá informovali o tom, že Sajfa a Veronika Cifrová Ostrihoňová budú rodičmi. Vtedy sme ešte správne neprikladali väčšiu váhu, no zároveň sme to obom určite veľmi priali. Predsa len, sú spolu už dlhých deväť rokov a minimálne na verejnosti pôsobia ako jeden z najsympatickejších známych párov. 

Dnes tieto dohady potvrdilo Sajfove domovské Funrádio, ktoré napísalo: „Náš kamarát, úžasný človek a kolega Sajfa bude otcom!“ Samozrejme, dočkali sme sa aj oficiálneho vyjadrenia od samotného moderátora, ktorý sa nechal počuť, že sú síce ešte len v začiatkoch spoločenskej cesty, no každým týždňom sa tešia viac a viac. 

My rodine Cifrovcov gratulujeme a držíme v spoločnej ceste životom palce!

Domov
Zdieľať
Diskusia