Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. februára 2019, 20:36
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Aquaman 2 má dátum premiéry! Kedy dorazí do kín?

Aquaman 2 má dátum premiéry! Kedy dorazí do kín?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A už to máme konečne aj oficiálne.

Štúdio Warner Bros. verilo Aquamanovi natoľko, že prípravy pre pokračovanie oznámilo ešte samotnou premiérou snímky. Ako už ale veľmi dobre vieš, kráľovi Atlantídy sa v kinách nesmierne darilo (momentálne má na svojom konte 1,138 miliardy dolárov celosvetovo), a tak bolo jasné, že neostane iba pri prázdnych rečiach.

Warneri nedávno dokonca potvrdili, že na dvojke Aquamana pracujú zatiaľ bez režiséra Jamesa Wana, ktorý údajne čaká na ten správny scenár. Je ale veľmi ťažké predstaviť si, že štúdio neurobí všetko preto, aby ho opäť získalo. Príbeh dokonca pripravuje Wanov častý spolupracovník David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2, Aquaman), takže návrat režiséra jednotky je pravdepodobne iba otázkou času.

Aquaman
Aquaman Zdroj: Warner Bros.

Na čo už ale viac čakať nemusíme, je dátum premiéry Aquamana 2. Ten bol dnes totiž konečne oficiálne potvrdený, a to konkrétne na 16. decembra (prosinec) 2022. Navyše, okrem pokračovania Aquamana sa chystá aj hororový spin-off s názvom The Trench. A keďže správ z tábora Warner Bros. bolo v poslednej dobe hneď niekoľko, možno by nebolo zlé zosumarizovať si kalendár premiér nadchádzajúcich komiksoviek:

Shazam! - 5. apríl (duben) 2019

Joker - 4. október (říjen) 2019

Birds of Prey - 7. február (únor) 2020

Wonder Woman 1984 - 5. jún (červen) 2020

The Batman - 25. jún (červen) 2021

The Suicide Squad - 6. august (srpen) 2021

Aquaman 2 - 16. december (prosinec) 2022

Domov
Zdieľať
Diskusia